Co polecacie?

Cześć chciałbym się zapytać co polecacie na mojego "potężnego" kompa?

Procesor Intel Celeron 2,2 ghz

Karta graficzna Intel GMA 4500M

Pamięć 2 GB DDR3 Memory

Dysk 320 GB HDD

Interesują mnie RPG i FPS.Ważne aby była dobra fabuła i dobra jak na mój sprzęt grafiki.

Czy "pójdzie" na takim kompie Stalker Zew Prypeci?

Do RPG Risen, FPS'a z dobrą fabułą nie moge sobie przypomnieć. Może seria Elder Scrolls, ale to bardziej pod RPG

Risen wygląda ciekawie raczej sprawdze.Dzięki.

z Rpg Two Worlds 2 lub 1. Świetna seria. A co do fps hmm może BF 2 .

Na tym lapku trudno żeby coś poszło. Risen będzie klatkował.

Two Worlds sprawdzę.A w BF2 gram aktualnie.

hmm Oblivion ? Chyba do niego nie potrzeba az nader duzych wymagan :) Jezeli sie myle, poprawcie mnie.

hmm Oblivion ? Chyba do niego nie potrzeba az nader duzych wymagan Jezeli sie myle, poprawcie mnie.

Nawet jeśli to ściągnie moda OLDBLIVION, który zmniejsza wymagania.

W rzeczy samej. Oblivion Ma Bardzo niskie wymagania :) Znaczy zależy kto z jakiego kompa na to patrzy. Według mnie 128mb grafiki na dzisiejsze czasy gdzie większość młodzieży ma po 1 czy 2GB to raczej nie jest sporo.

Jeżeli nie grałeś ani w Obliviona, ani w Morrowinda, to jeżeli nie straszna ci kiepska grafika, to zdecydowanie polecam ten drugi tytuł, który w każdym aspekcie (oczywiście oprócz grafiki) jest lepszy od Obliviona. No chyba, że w Oblivionie nie będzie cie wkurzało, że po jakimś czasie, zwykli bandyci, których jedynym schronieniem jest gnijąca jaskinia, siedzą w pełnych płytówkach i ze złotymi toporami :D

Z FPS to Half-Life 2 i BioShock 1 i 2. Fajna fabula i powinny ci chodzic(nie jestem pewien co do BioShocka)

Jeżeli nie grałeś ani w Obliviona, ani w Morrowinda, to jeżeli nie straszna ci kiepska grafika, to zdecydowanie polecam ten drugi tytuł, który w każdym aspekcie (oczywiście oprócz grafiki) jest lepszy od Obliviona. No chyba, że w Oblivionie nie będzie cie wkurzało, że po jakimś czasie, zwykli bandyci, których jedynym schronieniem jest gnijąca jaskinia, siedzą w pełnych płytówkach i ze złotymi toporami

Dokładnie,

ja proponuję morrowinda + rosyjskie texturki + program optymalizujący.

Gra będzie wyglądała wspaniale, na dodatek z całkiem niezłą grafiką :)

Ja z FPS polecam Battlefield Bad Company 2. Dialogi są epickie :). A co do RPG, to polecę grę Beyond Divinity. Grałem w to jakieś 4 - 5 lat temu. Nie jest to produkcja idealna, grafika też nie jest rewelacyjna, ale za to fabuła i klimat...miodzio! :)

A ja bym ci polecił Divinity 2: Ego Dragonis z RPG. A z FPS Serious Sam: Pierwsze i Drugie Starcie.

Gorąco polecam ci zapoznać się z tą stroną: CYRI [Can You Run It]. Wybierasz grę która cię interesuje i czekasz co powie na ten temat strona (wymagane odpalenie appletu w Javie).

Jeśli jej nie ufasz, to musisz uważnie czytać wymagania gier... i liczyć się z tym, że z Celeronem świata nie zawojujesz, zwłaszcza jeśli jest mocno okrojony (mam na myśli cache).

Cześć chciałbym się zapytać co polecacie na mojego "potężnego" kompa?

Procesor Intel Celeron 2,2 ghz

Karta graficzna Intel GMA 4500M

Pamięć 2 GB DDR3 Memory

Dysk 320 GB HDD

Interesują mnie RPG i FPS.Ważne aby była dobra fabuła i dobra jak na mój sprzęt grafiki.

Czy "pójdzie" na takim kompie Stalker Zew Prypeci?