Co polecacie

Witam

Poszukuje gry na przeglądarkę. Może to być jakiś manager piłkarski, albo coś w stylu gladiatusa, e republik.

Najważniejsze jest to żeby gra była grywalna.

Z góry dziękuje:)

Sargo

Bardzo grywalna hmm. Nie ten dział ogólnie.. ale cóż. Jest Drakensang... gra w tą grę naprawdę sporo osób. Jeśli jednak szukasz czegoś z RTS'ów ... to polecam TheSettlersOnline. Świetna grafika, bardzo dużo osób i masa opcji. Moim zdaniem aktualnie najlepsza gra RTS w przeglądarce. Jest też coś takiego jak D&D: Heroes of Nererwinter. Gra bazuje na Dungeons and Dragons ale tych klasycznych turowych. Całość umieszczona na facebooku. Jeśli Cię to nie zraża to polecam, bo całość niezwykła. Jest jeszcze Moonlight czy jakoś tak gra 3d ale moim zdaniem nic ciekawego. Również na facebooku. Jeśli chcesz możesz spróbować.. nic straconego.

Jeśli pomogłem to kliknij lubię to :)

z managerów piłkarskich jaki obecnie jest najlepeszy?

FootbalTeam trzyma sie dobrze.. myślę że to najlepsza propozycja, chyba, że wyszło coś nowego.

a managerzone?

nie grałem, powiem Ci szczerze. W sumie to tylko przeglądarkowa gra, wiec nic nie stoi na przeszkodzie aby zobaczyć co gra w sobie kryje bez problemów z pobieraniem :)

ja gram w supersoldier.pl

trochę wciąga. Jestem w oddziale i robimy np. manewry. Chodzi o to, że zaczynasz jako kot i masz sie szkolić i walczyć i jak chcesz z kims grać dodatkowo to zapisujesz się do odddziału.

Szukamy osób do oddziału naszego:)9kompania

inni też suzkają pod : http://board.unikatmedia.de/supersoldier/index.php?/forum/49-oddzial-szuka-zolnierzy/page__prune_day__100__sort_by__Z-A__sort_key__last_post__topicfilter__all__st__30

czekamy na nowych rekrutów.chcemy byw w topce!

Powiem tak : Runescape

Plusy :

-świetna grafika

-Piękne mapy (wręcz cudowne i klimatyczne)

-Dużo dużo dużo zbroi i mieczy + fajnie ciuszki z eventów (w depo mam ponad 110 ciuszków ze wszystkich eventów jakie były)

-świetny combat

-świetne skille

-Śmieszne npc + emotki

-Super Fantasty

-Fajnie się farmi itemki (idzie się na wyspę i zabija demony w wulkanie)

-Full 3d gra bez żadnego pobierania

- Populacja jest ogromna

-Mili ludzie i jedyny w www , clan system polegający na wojnie klanów (każdy klan dostaje swoje miasto jak w eden eternal)

Minusy:

-Members (jak zapłacimy 30zł miesięcznie to mamy dostęp do całej gry , czyli więcej zbroi , eventów , ciuszków i map)

więc na serio Ci runescape polecam , gram w to wiele lat i oczywiście mam 99lvl :) + mage lvl 99 dzięki któremu mam swoją skill cape :) a 30zł co miesiąc ? luzik

Z menadżerów piłkarskich polecam Sokker Managera i Manager Piłkarski Online, tylko ten pierwszy jest fikcyjny...

Ehehe, nie ma takiego obchodzenia limitów w Szukam MMO. Zamykam i litościwie nie wlepiam ostrzeżenia.

Witam

Poszukuje gry na przeglądarkę. Może to być jakiś manager piłkarski, albo coś w stylu gladiatusa, e republik.

Najważniejsze jest to żeby gra była grywalna.

Z góry dziękuje:)

Sargo