Co robić gdy mój team mi nie pomaga?

Bardzo często trafia mi się team który się ciągle kłóci,ksuje,feeduje i najgorsze że mi nie pomaga!Samemu nie da się wygrać.Co mam robić w przypadku noob teama?

EDIT:Tu nie jest nic napisane o tym że nie umiem przegrywać.Tylko się zapytałem co mogę zrobić w takiej sytuacji.

Odinstalowac LoLa, sadzac po twojej wypowiedzi tez jesteś nubem, wiec pasujesz do teamu ^^

Odinstalowac LoLa, sadzac po twojej wypowiedzi tez jesteś nubem, wiec pasujesz do teamu ^^

Nic nie wnosisz, a się wypowiadasz..

Co do tematu, to najlepiej dostosuj się do nich, albo postaraj się grać sam.

Jak nie wnosze, naprawiam społecznosc LoLa. Kto zadaje takie pytania, 6 letnie dzieci?

Do tego ten tekst o "ks" mnie rozbawił, inaczej zaproponowałbym rankedy by wbic 2k+ elo i grać na poziomie.

Po 2 moje rozwiązanie tak naprawdę wnosi bardzo duzo, jak sie nie potrafi zaakceptowac noobow, to lepiej odinstalowac gre, prędzej twój post jest o niczym...

No i czemu założyłeś dwa takie same tematy?

Wujcio ma racje, jak nie umiesz pogodzić się z porażką to znaczy, że nie powinieneś grać w gry typu LoL. Magie LoLa - albo trafiasz na bande retardów albo na ogarniętych ludzi.

Jak trafisz na noob team to poprostu olej to. Jeżeli macie pewną przegraną to jest tylko jedno wyjście- 20min surrender. Jeżeli jest jakiś tam cień szansy to staraj się ich jakoś tam pokierować (chociażby w jak najmniejszym stopniu). No i nie ma co płakać, że trafiłeś na tardy czy ruskich (chyba, że grasz na West, to tam chyba są Niemcy i Francuzi), olej to i graj dalej. Jak spotkasz kogoś ogarniętego, z kim zgrałeś się na lini, staraj się grać z nim premade, a będzie o niebo lepiej.

Jak nie wnosze, naprawiam społecznosc LoLa. Kto zadaje takie pytania, 6 letnie dzieci?Do tego ten tekst o "ks" mnie rozbawił, inaczej zaproponowałbym rankedy by wbic 2k+ elo i grać na poziomie.Po 2 moje rozwiązanie tak naprawdę wnosi bardzo duzo, jak sie nie potrafi zaakceptowac noobow, to lepiej odinstalowac gre, prędzej twój post jest o niczym...
Wujcio ma racje, jak nie umiesz pogodzić się z porażką to znaczy, że nie powinieneś grać w gry typu LoL. Magie LoLa - albo trafiasz na bande retardów albo na ogarniętych ludzi.

Nieco źle zrozumiałem twoją wypowiedź Wujek. Zwracam honor.

Gry MOBA są dla ludzi cierpliwych.

Jeżeli nie umiesz się pogodzić z przegraną i losowymi graczami polecam grać w coś innego lub z botami.

Nie ma rady na losowość raz masz dobry team raz gówniany.

Rozwiązaniem jest także premade, ale sądze ze to pierwsze co przyszlo ci do glowy, a nie masz z kim po prostu grac.

Zrób tak, po każdym meczu gdzie trafi ci sie jakis ogarniety gracz, dodawaj do friendsów, po jakims czasie bedziesz mial tylu ze zawsze bedzie z kim grac

dodam tylko ze jak grasz full premade to dobiera ci inny fullpremade.

Ehh najpierw dorośnij, a rozwiązanie przyjdzie samo. :lol:

Nie każdą rozgrywkę trzeba brać na poważnie i nie każdą trzeba wygrać.

Poza tym w MOBA nie ma czegoś takiego jak kill steal, raczej kill secured ^_^

Bardzo często trafia mi się team który się ciągle kłóci,ksuje,feeduje i najgorsze że mi nie pomaga!Samemu nie da się wygrać.Co mam robić w przypadku noob teama?EDIT:Tu nie jest nic napisane o tym że nie umiem przegrywać.Tylko się zapytałem co mogę zrobić w takiej sytuacji.

Otrzymujesz warna za dwa takie same tematy. Tamten leci do kosza.

Ehh najpierw dorośnij, a rozwiązanie przyjdzie samo. Nie każdą rozgrywkę trzeba brać na poważnie i nie każdą trzeba wygrać.Poza tym w MOBA nie ma czegoś takiego jak kill steal, raczej kill secured

Jest coś takiego jak killsteal, tylko to wyrażenie jest znacznie nadużywane przez graczy, najczesniej nubów.

Killsteal jest wtedy gdy frag jest 100%, przy 100% bezpieczeństwie zabierany przez innego gracza, który nie potrzebuje fragów(np. support zabiera kille innym), albo ksem można nazwać zużycie long cooldown ulti na "rape'ach" (stoi 3-5 w niezwardowanych krzakach i czekaja na jednego delikwenta)

Jak wiadomo takie sytuacje sie bardzo rzadko zdarzają, więc i rzadko się mowi o ksach.

@Edit WTF PRZEGAPIŁEM MÓJ 666 POST!!!!! NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111111111

Jesli masz team, nawet nubski, to nie musisz wyzywac ich, czesto po prostu linerzy przeciwnych lepiej sie rozumieja i troszke cisna ich.

bardzo czesto mam mecze w ktorych dominuje line'a, a moj team daje troche d*py typu last hity w plecy, staty 0/2, wtedy wysarczy przyjsc im zgankowac kilka razy nawet z topa, a potem odpowiednio pokierowac (tyle meczy wygralem kierując teamem ^^), jednakze to jest cos czego brakuje z 4/5 graczy tzn. potrafia grac, ale sa na tyle chaotyczni i nie rozgarnieci w mechanice gry i taktyce ze trzeba nimi kierowac. A jak team jeszcze reaguje tak jak im pokazuje to już w ogole ( tak chyba przegrałem z 2-3 mecze w stosunku do kilkudziesieciu wygranych)

Bardzo często trafia mi się team który się ciągle kłóci,ksuje,feeduje i najgorsze że mi nie pomaga!Samemu nie da się wygrać.Co mam robić w przypadku noob teama?

EDIT:Tu nie jest nic napisane o tym że nie umiem przegrywać.Tylko się zapytałem co mogę zrobić w takiej sytuacji.