Siema, jak w temacie : co robicie gdy prądu brak?
Ja ostatnio to obiad zjadłem _____________________________________________________>przy normalnym stole stworzonym do tego.
Siema, jak w temacie : co robicie gdy prądu brak?
Ja ostatnio to obiad zjadłem _____________________________________________________>przy normalnym stole stworzonym do tego.
W sumie dużo się nie zmienia. Hmmm Czytam książkę . Spotykam się ze znajomymi itd. Komputer to tylko jakaś godzinka więc specjalnie nic się nie zmienia xD
"I ty bądź bohaterem w swoim domu!"
Jak nie ma prądu... to dzwonię do elektrowni i się pytam "Kiedy będzie?". I to wcale nie jest żart. Wszelka rozrywka w domu opiera się na energii elektrycznej, więc jeśli zabraknie tego "surowca", czuję się jakbym przeniósł się od Średniowiecza:)
Graj w chińczyka albo w inną grę planszową
Lub- O ZGROZO- pouczyć się.
Chwytam za gitarę i gram lub coś poczytam
Pamiętam jak kiedyś paliłem świeczki bo przez całą noc nie było prądu i światła ...
no ale ogólnie, to śpię bądź czytam.
ja mam na komórce 7 GB filmów w razie braku prądu których normalnie nie oglądam na 3,2 calowym ekranie ale lepsze to niż chińczyk
Jak często nie masz tego prądu to kup sobie laptopa
A tak wracając do tematu, możesz pograć wa karty, a jak nie masz z kim, to buduj domki. Możesz się też zacząć uczyć jak Ci czasu nie szkoda.
A ja gram przy świeczkach xD.
A tak na serio to albo idę spać, lub czytam książkę ew. coś jem.
Ja wtedy płaczę,tak długo aż nie włączą prądu.
A jak już skończe to ew pogram w jakieś gry na telefonie.
ide spac,ogladam filmy na Ipodzie,gram na telefonie,slucham muzyki na ipodzie/telefonie ; P
Odpalam agregat....
1. Dzwonie do elektrowni
2. Wrzeszcze na nich
3. Ide spać/Grać na PSP
Dokładnie w takiej kolejności.
Gram Stairway To Heaven, a potem zazwyczaj prąd wraca.
Ogólnie to mieszkam w takim miejscu gdzie baardzo rzadko nie ma prądu, idzie policzyć na palcach jednej ręki ile razy nie ma prądu w ciągu 1 roku.
Ale jak już nie ma
a) gram na PSP
B ) idę się położyć
c) jeżeli jest dobra pogoda wychodzę z domu
Ja zazwyczaj:
1.Gram na PSP
2.Czytam książki
3.Leżę i nażekam
Chomik w jego kółczeko, kółeczko pod komputer i działa ^^
Na poważnie, rzadko kiedy brakuje mi prądu, jednak zawsze czytam jakaś kśiążkę,bądź gazetę przy latarce %%
z pol godziny cwicze, jesli jeszcze prad nie powrocil to namolnie pytam sie czy ktos wyjdzie, jesli po powrocie nadal nie ma, przegladam szuflady moze znajde cos ciekawego