Mam pytanie na Temat Lineage II Chaotic Throne?
Jaką rasę polecacie i jakie macie z nią doświadczenia, czym się różni Kamael od innych ras
(ta postać przypadła mi do gustu z wyglądu)
Jaką rasę polecacie i jakie macie z nią doświadczenia, czym się różni Kamael od innych ras
omg ja polecam grac strdierem , dostarcza niesamowitych wrażen sczególnie jak sie z pyska strzela, no i tak ładnie tupie.......
Teraz na poważnie: w L2 nie da sie powiedziec ta rasa jest najlepsza bo praktycznie kazda postac jest grywalna i potrzebna ,a wybór zalezy tylko od stylu gry jaki preferujesz.Taka ankieta nie ma sensu bo nie:D, a jak masz cisnienie na ankiete to mozesz dodac ją sam:D
Niedawno przeczytałem o tym Ale nic nie znalazłem na temat Kamael więc bym chciał się dowiedzieć nieco więcej o nich bo tam co przeczytałem to nic nie skumałem:P
Trudno nimi grać, bo choć używają broni białej, to mają wiele czysto magicznych skilli, i trzeba nad nimi trochę posiedzieć, żeby wykumać o co biega. Ale mają kilka niezłych bajerów, np. Disarm, który chowa bron do plecaka
Jak szukasz, to szukaj dobrze!
Wystarczy wpisa? w Google.. ale nie, nie którzy nie umiej? si? pos?ugiwa? Googlami.. hahah..
:mrgreen: Znalazłem pełno tego na temat w googlach, ale nie wiem o co chodzi gdy piszą dla mnie nie zrozumiałe słowa. Dlatego pisze tu bo mi się wydaje, że to jedno z lepszych forum. Może znacie jakąś postać która jest dobra [ma lepsze czary i jest taka pomiędzy (zwinna i silna)]
Kamael to cieka rasa. Maja dobre ataki z spoorym DMG i niezle skile magiczne. Ale ich DEF jest naprawde na niskim poziomie. Szczegolnie z skillami ktore poprawiaja speed atack i sile ataku... a zabieraja wlasnie jeszcze wiecej defa. Dobre sa dopiero po 80 lvl jak maja Final Form wczesniej to takie miesko armatnie. ALE.... dobrze nimi zrobic wszystkie subclassy. Bo po 3 subclassie mozna wtedy zrobic klase ktora ma naprawde dobre buffy dla party. Polaczenie Sword Singera(elf) z Blade Dancerem(dark elf)
Jezeli szukasz klasy by byc dobrym na PvP polecam Dystroyer(ork), Gladiator(human), Necroman(human). Problem w tym ze balans w L2 nigdy nie byl na dobrym poziomie. Bo tam nie chodzi o PvP tylko bardziej o Siege. I kazda jednoska ma swoje bardzo dobre funkcje jezeli mowa o Siege.
NP. Tanki(czyli wszystkie charaktery co uzywaja tarczy) sa doskonala obrona. Lucznicy sa doskonali na dystans, Bishopi lecza i wskszeszaja. Bufferzy daja kopa dla innych charow, Multi bufferzy daja kopa dla calych party ale brak im poszczegolnych buffow. Dagerzy sa doskonali w walce z magami i walkach na tylach wroga. Kwestia wyboru co chcesz robic i jak chcesz grac. Bo oczywistym jst ze Bufferem na PvP nie powalczysz. Tak samo Daggerem z Dystroyerem.
^^ Dzięki:) już wiem kim będę grał nie bede się sugerować statystykami pierwsza myśl najlepsza:) A może macie jakieś linki z fajnymi filmami do ściągnięcia (l2) a może znacie jakąś
stronę gdzie można szybko ściągnąć Lineage 2 -chaotic throne gracia
:!: :!: :!: :!: Proszę wypełniać Ankietę będę z góry wdzięczny :!: :!: :!: :!:
nie chce nic mówić ale zapomniałeś w swej ankiecie o jednej rasie no ale ankieta i tak jest bez sensu bo powinieneś się zapytać jaka klasa jest najlepsza a jeśli chodzi o to to ja preferuje daggereowc'ow dzięki którym nie sposób się znudzić no i łuczników który tez maja to coś jeśli umie się nimi grac magowie również są dobrzy jednak expienie nimi jest zabójczo nudne <. no ale do ka pasuje inny styl gry wiec nie ma ani najgorszej najlepszej klasy je umiesz grac swoja postaci to dasz rade pokona>
Mam Pytanie takie iż jakie macie mniemanie na temat Lineage II i co wam w nim się podoba, jakie ma zalety i wady itp.
Jaka jest najlepsza rasa na PVP?
Nie ma najlepszej rasy/klasy na pvp. Wszystko zalezy od eq jakie masz, oraz od umiejetnosci gracza. Ale mimo wszystko polecam destro A w l2 podoba mi sie wszystko
Mroczne Elfy koksiły ;P:P Może def i HP słabo, ale z pewnością szybkością ataku jak i siłą to mało komu dorównywały (mówię o walce wręcz, bo na PvP i tak magowie wybijali wszystkich :-/ )
A zna koś postać która ma Dobre czary i łatwo się nią gra:P?
SpS (spellsinger) Necromancer i jesli masz buffy se lub ee to bardzo polecam Spellhowlera. Naprawde super postac. Gralem nia dlugo. Moze i cast maly ale nadrabia dmg. I Jak zrobisz Sh/ps to z buffami mialem 2,5k cast speeda wiec wymiatalem
Ja polecam mrocznego elfa :mrgreen:
Kicek558, jak myslisz o PvP to z magow tylko necromancer a tak to Dystroyer, Gladiator i ostatnio Sumonerzy. A czemu L2 jest taki fajny.. a no dla tego ze ma wypasione Siege ale to trzeba przezyc
Spawn, grales kiedys lucznikiem? Grales kiedys Spellsingerem, Overlordem? W l2 nie ma "lepszej" postaci na pvp. Chyba, ze to support np. SwS. Nie wiem czemu sadzisz ze tylko te postacie co wypisales sa dobre.
Mroczny elf za swoją szybkość ataku . Pamiętaj najlepszą obroną jest atak .
Spawn, grales kiedys lucznikiem? Grales kiedys Spellsingerem, Overlordem? W l2 nie ma "lepszej" postaci na pvp. Chyba, ze to support np. SwS. Nie wiem czemu sadzisz ze tylko te postacie co wypisales sa dobre.
Sa dobre ale tylko na olimpiadzie. gdzie trzeba uzywac wlasnych buffow. Ale normalnie to sa cioty.. OL? Poza tym ze jest multibufferem i hybryda maga z bufferem. To jako sam mag jest cieniacki. Za wolny Casting speed i za maly M. atk. Nawet na Acunem i Empower. Dajesz se secik blyskotek MJ i OL nie ma szans. Co do lucznikow... bez jaj bez buffow i Dancow so masakralnie wolni... a krytyk leci co 10 strzal.
Mroczny elf za swoją szybkość ataku . Pamiętaj najlepszą obroną jest atak .
Taaa tyle ze maja najmniej HP. One sa juz dla profesjonalistow. Bo faktycznie dagger dark elfa jest masakralnie niebezpieczny. Ale musi zaatakowac z zaskoczenia jak to nie wyjdzie pada szybciej niz dagger Human.