Co sadzicie o grze Nether? Podacie mi jej wady/zalety?
Jak wrazenia z rozgrywki? Jaka jest wielka mapa?
Ile graczy gra? Ile moze byc maksymalnie graczy na jednym serwerze?
Są pojazdy? Duzo jest broni?
Gra jest świetna, ma klimat. Chociaż trochę z nich COD z opcjami survivalu w tym momencie.
Sporo bugów, ale jakby nie było to jeszcze testy.
Wrażenia świetne. Mapa jest spora, ale z tego co mi wiadomo udostępniono w tym momencie tylko niewielki jej fragment.
Wystarczająco, nie podam dokładnych liczb, fragów nie brakuje w każdym razie. Na jednym serwerze mogą być w tym momencie 64 osoby.
Są motorowery, aczkolwiek ciężko je znaleźć i bardzo się bugują. Broni jest sporo, różnorodna, chociaż po ostatnim updacie ciężko ją znaleźć.
Bardo podobne do warz tylko ,że Inna mapką potworki i lekko zmieniona grafika i troche nowych modeli.Większość głosów jest taka sama.Jako Survival jak narazie jest słaby.Może coś z tego będzie KIEDYŚ.
Mam 15 Euro na steamie, a gra jest wp rzecenie za 14, opłaca sie kupowac?
To nie jest warte tej ceny
Gra jeszcze gorsza od warz.
Devsi to banda nieudaczników,i sergey titov ich smaruje.
Jak chcesz survival i masz 15euro to kup Rusta.
Rust kosztuje 19 Euro :C
Jedyne gry godne uwagi to DayZ i Rust na prawdę polecam !
W WarZ grałem i jak już chcesz to weź ją a nie Nether, grałem w tego crapa i totalna nuda, tak nudnej gry dawno nie widziałem... bugów jest milion od podstawowych jak przenikasz przed połowę rzeczy aż po braki dźwięku, potowry które biegną a metr przed tobą cofają się o 10 metrów i tak w nieskończoność, nie ma co robić na mapie, amunicje, bronie itd za prawdziwą kasę kupisz n/c
Kurcze, mam na starym PSc jeszcze 3.50 euro, więc brakuje mi 1,50 Euro do Rust'a xd
Wyjdę oczywiście na fanboya, ale czy połowa z osób, które się tutaj wypowiadały w ogóle grała w Nether albo DayZ?
"DayZ jest super, a Nether śmierdzi"
W DayZ w tej chwili najlepszą sprawą jest karmienie ludzi wybielaczem. Gra jest naprawdę nieukończona.
Nie jest to tylko moje zdanie, ale szanowanych recenzentów w całym internecie, w tej chwili - pomimo niesamowitego hejtu na grę poprzez rzekome połączenie z WarZ - Nether jest najbardziej ukończonych tytułem z tej trójki (DayZ, Rust, Nether).
I znów, opieram się na swoim doświadczeniu jak i na opiniach recenzentów.
Muten, to twoim zdaniem do 15 Euro, jaki tytuł powinienem zakupić ?
Muten - Grałem w Nether i to nie jest warte 15 Euro...
Możesz poczekać na promocje i kupić RUST