Co sadzicie o Lineage2

Prosze wyrazcie swoje opinie o grze Lineage2. I glasujecie na ankiecie :-)

Grałem chwile i mnie nie wciągnęło... Może dla tego ze kolega od razu mi dal jakieś super eq i poszedł na mocne moby ale i tak jakoś, nie to...

e tam.. grałem i w sumie tak nie wciąga..

niewiem nie ma tego czegOś: p

DziubS na jakim serwerze grałeś? L2 to bardzo wciagajaca gra :P mozna sie nawet uzaleznic xD ale jesli sie gra na jakims zwalonym serwie... to juz zmienia postac rzeczy.

na jakimś eternal..;S

ee tam nie wkręca mi się.. może jeszcze zagram..

mozna sie nawet uzaleznic

Uzależnić można się od wszystkiego, wystarczy po prostu wykonywać daną czynności wiele razy.

Mnie osobiscie L2 wciagnal.

Lineage jest genailną grą ;-)

Lineage II, to nawet nawet gierka :P Ale nie znam fajnego serwa ... :(

PS: Jak ktoś zna fajny serw to nie pisze tu albo na moje gg.

GG: 2750238 ;-)

Lineage2 coz Klasyka !! :mrgreen: moj trzeci zaraz po tibi i kalonline mmorpg :-P w ktorym sie zakochalem !! :-D jesli zna sie dobry serwer to gra moze wciagnac na dlugie Lata :-)

TIBI?? jak moze ci sie to cos poobac!!!!

Lazisz pixelem atauj co jakby szczury a potem DEMONY czy jakos tak :-x

TIBI?? jak moze ci sie to cos poobac!!!!Lazisz pixelem atauj co jakby szczury a potem DEMONY czy jakos tak :-x

No i co z tego? :| Powiedz to graczom SUD'ów czy MUD'ów - oni nie znają pojęcia grafika. Albo graczem gier roguelike - tam łazisz jednokolorowymi literkami. Czy komuś to przeszkadza? Nie. Nie oceniaj książki po okładce. Niewiele jest gier tak rozbudowanych jak Tibia pod wieloma względami (przede wszystkim świat gry).

ehhh nie rozumiem ale tibia przeciez to badziew :!:

Tibia = pokemony :P hehehehe :D

Co do L2 Boska gra :D

Prosze wyrazcie swoje opinie o grze Lineage2. I glasujecie na ankiecie :-)