Co sądzicie o tej auckji?

Witam, chciałem se dzisiaj kupić CS:GO, przy okazji koledze czyli 2 sztuki. I znalazłem taką aukcje:

http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-cs-go-1-6-konto-st-i5216295150.html

Opłaca się kupić? Trochę śmierdzi, ale w sumie nie wiem co.

Oświećcie mnie gdzie tu jest haczyk bądź go nie ma.

Koleś trochę dziwnie zaznaczył jaką grę możesz dostać:

System losowo wybiera konto z jaką grą otrzymasz.

Dzięki czemu będziesz chciał kupić CS:GO a dostaniesz 1.6, o ile w ogóle coś dostaniesz (nie będę nawet wspominał że prawdopodobnie stracisz konto po X czasie) .

Dla mnie śmierdzi lipą i nigdy bym gry w ten sposób nie kupił. W waszym wypadku dołożyłbym trochę hajsu i kupił klucz (nie konto):

http://www.fabrykakluczy.pl/game/counter-strike-14/counter-strike-global-offensive-cdkey-klucz-steam-98.html

Strona sprawdzona i jesteś przynajmniej pewien że grę będziesz miał na zawsze. Gra jest warta z 45-50 zł, ale powinni ją sprzedawać po +100 zł i dalej opłacało by się kupować. Sam to stwierdzisz jak będziesz grał. :)

A jest jakaś stronka gdzie mogę zapłacić PSC? Mam 50zł PSC pod ręką.

Znalazłem takie coś:

50 zł to ponad 11 ojro więc kup za 50 zła jak kupić1. wchodzisz na sklep steama2. szukasz cs:go i dodajesz do koszyka3. klikasz koszyk i kliknij kup dla siebie4. wybierz paysafecard5. wpisujesz pin z paragonu (16 znaków)6. potwierdzasz płatność7. ściągasz gre

Aktualne?

Bo chciałem doładować początkowo konto steam ale 10 euro przecież na CSa nie starczy.

Jestem na kompie bez steame i z wolnym internatem, sam bym se sprawdził.

Doładuj steama za te 50zł, jeżeli nie kupowałeś jeszcze niczego to odblokuje ci rynek po miesiącu.

przeciez klucz chyba z 30 zł kosztuje na fabrykakluczy

Doładuj steama za te 50zł, jeżeli nie kupowałeś jeszcze niczego to odblokuje ci rynek po miesiącu.

Można chyba w Euro tylko.

5 euro

10, 20 etc.

Musiałbym bym mieć 60zł+

A jest jakaś stronka gdzie mogę zapłacić PSC? Mam 50zł PSC pod ręką.Znalazłem takie coś:50 zł to ponad 11 ojro więc kup za 50 zła jak kupić1. wchodzisz na sklep steama2. szukasz cs:go i dodajesz do koszyka3. klikasz koszyk i kliknij kup dla siebie4. wybierz paysafecard5. wpisujesz pin z paragonu (16 znaków)6. potwierdzasz płatność7. ściągasz greAktualne?Bo chciałem doładować początkowo konto steam ale 10 euro przecież na CSa nie starczy.Jestem na kompie bez steame i z wolnym internatem, sam bym se sprawdził.

aktualny kurs jest ok. 4.10 zł za 1 euro więc doładujesz za 10 i kupisz CS'a i przy okazji odblokuje ci się rynek, kupując klucz nie odblokuje ci się.

Na Fabryce Kluczy bezproblemowo możesz kupić gry za pomocą PaySafeCard. Ja już tak robię od lat. Polecam!

A jest jakaś stronka gdzie mogę zapłacić PSC? Mam 50zł PSC pod ręką.Znalazłem takie coś:50 zł to ponad 11 ojro więc kup za 50 zła jak kupić1. wchodzisz na sklep steama2. szukasz cs:go i dodajesz do koszyka3. klikasz koszyk i kliknij kup dla siebie4. wybierz paysafecard5. wpisujesz pin z paragonu (16 znaków)6. potwierdzasz płatność7. ściągasz greAktualne?Bo chciałem doładować początkowo konto steam ale 10 euro przecież na CSa nie starczy.Jestem na kompie bez steame i z wolnym internatem, sam bym se sprawdził.

Nie musisz doładowywać konta steam, żeby kupić coś na steamie.

Temat do zamknięcia

aktualny kurs jest ok. 4.10 zł za 1 euro więc doładujesz za 10 i kupisz CS'a i przy okazji odblokuje ci się rynek, kupując klucz nie odblokuje ci się.

10,99 euro cs

Doładować można tak:

Dodaj 10,--€

Dodaj 5,--€ Dodaj 25,--€

Dzięki za wszystko.

Witam, chciałem se dzisiaj kupić CS:GO, przy okazji koledze czyli 2 sztuki. I znalazłem taką aukcje:

http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-cs-go-1-6-konto-st-i5216295150.html

Opłaca się kupić? Trochę śmierdzi, ale w sumie nie wiem co.

Oświećcie mnie gdzie tu jest haczyk bądź go nie ma.