Witam, co wy o tym sądzicie?
Mi bardzo się podoba i jest jak dla mnie troszkę podobna do Armin van Buuren Intense.
Mi bardzo się podoba i jest jak dla mnie troszkę podobna do Armin van Buuren Intense.
Osobiście nie przepadam za muzyką robioną wiertarką udarową, ale ten mix ze skrzypcami bardzo mi się podoba Zresztą ona wymiata na skrzypkach, jej filmiki są genialne
Na filmiki przymykam oko, ale ten dubstep mi się spodobał w tej wersji.
Lubię dubstep, ale jedyne co mi się w tej piosence podoba to same skrzypce. :|
Ten utwór nie ma nic wspólnego z dubstepem, tak jak większość kawałków z naklejką "dubstep".
Wob wob synth zupełnie nie pasuje do reszty, brzmi jakby ktoś na siłę chciał zrobić z tego skrillexowe gówno.
Nie jestem fanem dubstepu ani "brostepu" czyli jego współczesnej wersji. Tu macie dubstep:
Jedyne co do intense jest tutaj podobne to te skrzypce...
Lindsey jest genialna . Ten kawałek podoba mi się bardzo,chyba lepsze jest tylko "Elements"
Skyrim song with lindsey i erikiem bodajżę jest fajny. Lindsey zawsze fajnie gra.
Stirling jest bardzo fajna, tak w sensie jej projektów jak i samej zwariowanej trochę osobowości. Bardzo lubię skrzypce w muzyce elektronicznej, więc chętnie ją słucham. To jest też naprawdę fajny jej filmik:
Ja od 2 lat sądzę, że jest extra.