Co sądzicie o tej muzyce?

Witam, co wy o tym sądzicie?

Mi bardzo się podoba i jest jak dla mnie troszkę podobna do Armin van Buuren Intense.

Osobiście nie przepadam za muzyką robioną wiertarką udarową, ale ten mix ze skrzypcami bardzo mi się podoba :D Zresztą ona wymiata na skrzypkach, jej filmiki są genialne :D

Na filmiki przymykam oko, ale ten dubstep mi się spodobał w tej wersji.

Lubię dubstep, ale jedyne co mi się w tej piosence podoba to same skrzypce. :|

Ten utwór nie ma nic wspólnego z dubstepem, tak jak większość kawałków z naklejką "dubstep".

Wob wob synth zupełnie nie pasuje do reszty, brzmi jakby ktoś na siłę chciał zrobić z tego skrillexowe gówno.

Nie jestem fanem dubstepu ani "brostepu" czyli jego współczesnej wersji. Tu macie dubstep:

Jedyne co do intense jest tutaj podobne to te skrzypce...

Lindsey jest genialna <3. Ten kawałek podoba mi się bardzo,chyba lepsze jest tylko "Elements" :D

Skyrim song with lindsey i erikiem bodajżę jest fajny. Lindsey zawsze fajnie gra.

Stirling jest bardzo fajna, tak w sensie jej projektów jak i samej zwariowanej trochę osobowości. Bardzo lubię skrzypce w muzyce elektronicznej, więc chętnie ją słucham. To jest też naprawdę fajny jej filmik:

Ja od 2 lat sądzę, że jest extra.

Witam, co wy o tym sądzicie?

Mi bardzo się podoba i jest jak dla mnie troszkę podobna do Armin van Buuren Intense.