Co sądzicie o zakończeniu kariery przez Adama Małysza?

Co sądzicie o zakończeniu kariery przez Adama Małysza ???

No , skakał dużo czaasu ;] Według mnie też zasługuje na odpoczynek .Niech ma czas dla rodziny . Sam mówił że się z żoną pokłócił .

Może inni się wezmą bo bez Małysza nie będziemy mieli drużyny.

Właśnie crracked :) a mi się wydaje że wreście chce zjeść porządny obiad a nie cały czas trzymać się diety :D

Skończył w dobrym momencie. Ludzie zapamiętają go jako mistrza, a nie przegranego, jak mogłoby się stać gdyby zrezygnował później.

Adam Małysz był... JEST ! Dla skoków narciarskich niczym Michael Jackson [niech spoczywa w spokoju] dla muzyki POP, zrobił kariere, rzucił zupełnie nowe światło na skoki narciarskie, jest nazywany mistrzem bo na to na prawdę zasłużył swoją ciężką pracą i osiągnięcami. Bardzo mnie wzruszyło kiedy wyznał ze chce odejść kiedy będzie w dobrej formie, pewnie po to aby ludzie nie myśleli że odchodzi bo traci swoje umiejętności. Ten człowiek na prawdę jest wielki i zasłużył jak mało kto na odpoczynek i czas dla rodziny. Mam nadzieję że z żoną mu się wszystko ułoży.

Według mnie Małysz i tak bardzo dużo zrobił dla Polski, dla kibiców oraz samego siebie. Wypowiedzi innych skoczków mówią same za siebie, ma szacunek wszędzie gdzie się go spotka. Dobrze zrobił, teraz będzie miał czas dla żony, dla rodziny :) Spójrzmy na to tak Małysz więcej zrobił niż polska reprezentacja zdoła zdziałać do 2050 roku.

Co sądzicie o zakończeniu kariery przez Adama Małysza ???