Co sądzicie ? (wojenki na YT) +18

Siema :] Dziś pojawił się na YT materiał o tym jak ktoś przeprowadza szantaż na Shoguna1978 . Chciałbym się dowiedzieć co wy o tym sądzicie . Materiał :

oraz kawałek live w którym polishadam28 grozi Sebastianowi i jego żonie

http://www.youtube.com/watch?v=JP5sweQutgg

O matyldo, a kogo to obchodzi? Jeśli szukasz takich wrażeń, oglądaj program Uwaga na TVN lub coś w stylu Na wspólnej(tam chyba też taki wątek występował :P - nie, nie oglądam). Nawet nie wiem, kim są ci ludzie i wątpię w to, że wie więcej, niż 0.1% aktywnych użytkowników tego forum. Skąd to wiem? Ano stąd, że obydwa materiały nie przekraczają 2,5k wyświetleń, nie spodziewaj się więc, że ktoś ci odpowie na temat.

Czemu mi nikt nie odpowie ?? To jest hydepark , moge zakładać tematy jakie tylko chce , wcale nie musiałeś pisać tego postu ... Jesli ktoś jest zainteresowany i chce sie wypowiedzieć chętnie przeczytam co inni myslą ... Aby coś powiedzieć od siebie nie trzeba znać bardzo dobrze tych osób , chodziło mi o to , co sądzą na ten temat a nie na temat osób :s

haha, gościu ma fajną nazwę :D HAHA xd

Ten koleś jest przerażający.

Ten Adam to jakiś menel z pod żabki? :>

Ten pierwszy zabija wzrokiem. Jest straszny...

Szantaż na youtube, umarłem.

Goście po 30 lat prowadzą sobie wojenki w internecie, grow up for f*ck's sake.

Shogun jest Ch*** na YT przypierdzielajacym sie do bogu ducha winnych osob..wiec nie dziwie sie ze ktos w koncu chce obic mu pysk

hmm dość ciekawe

Shogunowi trochę współczuje, a temu Adamowi polecam psychiatrę bo częste pokazywanie d*py to nie jest coś normalnego.

... idealne podniety dla gimbazy, włączyłem obejrzałem 2 minuty, wyłączyłem, zapomniałem

Boże, Jest wolność słowa Szogun może robić co mu sie podoba może mówic o zarobkach bo to nie jest karalne. Ubliżanie i ataki na żone, czy cokolwiek innego powinny być karane i to natychmiast. Te debile(bo ludzmi tego nie nazwe) robią z siebie małpe. Jak można robić coś takiego.. God why.

Zreszta...Takie rzeczy tylko w polsce....Zagraniczny Youtuberzy nie maja z nikim problemu ...

Mam pytanie .Ta cała wojna to jest na poważnie,czy to jakiś trolling i jajca ,takie przekomarzanie się pomiędzy ,jak ich nazwać yotuberami?Śmiesznie to brzmi swoją drogą,youtuber hłe hłe,a co to ku..a jest wogóle?Ci ludzie nagrywją swoje filmiki z nudów czy dla mamony?Pewnie to po prostu rodzaj hobby i chęć jakiegoś zaistnienia w świadomości innych ludzi,internautów.Ok ,to nie istotne.W sumie lubie czasem popatrzeć jak na przykład ten Rock czy jak mu tam ,prezentuje jakąś gre.Robi to dość sprytnie ,ma dobrą nawijke można chwilke rzucić okiem na te jego filmy.Rozumiem też,jeśli ktoś prowadzi vloga żeby opowiedziec troche o swoim życiu,pofilozofować itd.Ale nie rozumiem ku..a takiego hejtu i buractwa jakie pokazuje ten kolo" polishadam".O co tym typom ku..a chodzi ,w co oni sie bawią w mafie youtubową?Albo palą głupa z nudów albo gościom naprawde się pod deklem popier..iło.Strachy na lachy przez internet,tere fere. Podejrzewam ,że mogą skoczyć dla tego shoguna co najwyżej.

Shogun to dupek ale współczuje mu.PolishAdam to prostak. Co do wojen na youtube: Mam na to wyjebane (sory za słowo) dopóki nie dosięgnie moich kolegów.

Siema :] Dziś pojawił się na YT materiał o tym jak ktoś przeprowadza szantaż na Shoguna1978 . Chciałbym się dowiedzieć co wy o tym sądzicie . Materiał :

oraz kawałek live w którym polishadam28 grozi Sebastianowi i jego żonie

http://www.youtube.com/watch?v=JP5sweQutgg