^ Masz ciekawe filmiki, lubie cie ogladac, dlugo jestes na forum, i jestes dostepny na gg.
Co sadzisz o danym użytkowniku?
Nie znam,ale sądze że jakiś zią :>
Szczerze? Pierwszy raz widzę Cie na forum.
Faktycznym faktem jest to, że jesteś na tyle leniwy, że nie zmieniłeś avka.
Kolejna osoba której nie znam O.o. Uświadamiam sobie właśnie, że jestem na forum od tylu lat a znam raptem z 10 osób odobinkę lepiej
@Down . Celowałem w tego typu sytuację
Nie znam cię ale wiem że jesteś Video Makerem hehe
Lubi regge ( avatar ) rzadko jest na forum ( chyba ) na portal też nie wchodzi ( Nie wie kto to Xaorus ) lubi mode na sukces, jego ulubiony aktor to Ridż.
Często widzę na forum, mimo to słabo kojarzę.
Masz fajną sygnaturę i napisałeś koment w tym samym czasie co ja (damn).
Jesteś Overdragonem,masz nabitych 125 postów,jesteś userem na tym forumie,być może lubisz placki,ale nie jestem pewien.Heh.ma się ten łeb psychologa,detektywa.
Jesteś Valgour czekasz na ArcheAge masz 460 postów często widzę cie na forum
Poszukiwałeś graczy do jakiegoś tam zespołu, masz 264 postów.. więc jesteś dość długo na forum. Twje mmo to C9, Vindictus, FIFa online Eden Eternal. A nick w mmo - NIE MA
@up. Samego kotka z sygnatury, ale samego Ciebie za cholerę Widzę nie tylko ja przestałem patrzeć na nowy narybek na forum
A tyle o Tobie co z profilu :|
@up
Podobna ilość postów a jednak cię nie kojarzę :/
Po opisie stwierdzam że grasz w Lineage 2 (ciężko się domyśleć )
@Up
Grasz w LoLa co często ukazujesz w tematach o poszukiwaniu bohatera i pochwaleniu się screenem. Kojarzę cię nawet dobrze jednak chyba nie było nam dane jakoś lepiej się poznawać.
Edit@ Down@- Do DeadZ ale masę czasu temu.
Zbierałeś ekipe do WarZ i nie znam
10 maja tego roku zawitałeś na forum masz 38 postów 55 odwiedzin i jesteś Niteq nie wiadomo w jakie mmo grasz
moim zdaniem to jest głupia zabawa... bo ludzie tylko przepisuja dane z profilu no naprawde wyczyn...
nie bawcie sie w szerlock'ów.... wymyślcie inna fajna gre
jak np "Pokaż swój gamming zone"
i np wrzucamy zdjęcia rejonu z PCetem czy konsola w pokoju...
moge sam taki temat założyc ale jest [pozno zdjecia nie zrobie a stare nie wiem gdzie sie wala
Racja, temat bardziej do zamknięcia, bo w temacie jest co myślisz, a ludzie mówią to co ma w sygnie, w to co gra, itp;d
Up nup :)
lubisz frytki z majonezem i czipsy z biedronkiem, masz lpeszego kompa odemnie i ci go zazdroszcze
Jesteś owca i bierzesz LSD. Domyślam się, że jesteś typem rage quita.