Po avku łapię że lubisz anime (sherlock, i know), i jesteś dość spokojną osobą. Wybrałeś ten awek bo lubisz daną postać lub identyfikujesz się z nią. Lubisz też chillstep, co mówi samo za siebie. Siedzisz na forum dość długo i jakoś szanuję Twoją osobę. Potrafisz pisać z sensem i nie "wyglądasz" na dzieciaka . Ze zdjęcia wyglądasz na gamera, i wydaje mi się że jesteś typem osoby która ma dużą wiedzę, o niepotrzebnych rzeczach
.
Co sadzisz o danym użytkowniku?
Przystojny, zabawny, cudowny, perfekcyjny, ambitny, świetnie gra w gry, umie grać we wszystko, potrafi perfekcyjnie 5 języków obcych, świetnie mu idzie z dziewczynami ale przede wszystkim, jest skromny ;>
Cóż.. sądzę, że jest skromny.
Cóż.. sądzę, że jest skromny.
Hmmm, człowiek z Radomia, więc i pewnie zna Chytrą Babę, a na obiad je Zupę z Radomia (patrz kabaret Ani Mru Mru "Chińska Restauracja"). Dodatkowo średnio precyzuje to czego chce w swoich tematach. Niewiele postów ale to z tego powodu, że jest tutaj od niedawna- aktywny, to raz. Myślę, że także niespokojny poszukiwacz rozrywki w sieci i obojętny fan tego forum i portalu.
vilczy, you made my day! Zawsze zastanawiałam się, dlaczego takie tematy przyciągają głównie osoby, które na co dzień na forum/portalu są właściwie niezauważalne i niczym się nie wyróżniają.
Ale jako, że już się odezwałam to coś o Tobie - sympatyczny facet, ale bardzo sztywny, najpierw zagaja na PW, a potem nie odpisuje na wiadomości. Myślę, że trochę się kreuje, ale generalnie jedna z najfajniejszych siedzących tutaj osób .
Bardzo często lubi zarzucić offtopem. Na kanale YT ma TERA, a innym odpisuje, że nie warto w nią grać. IMO ma za duże mniemanie o sobie i brzydki avatar. Stara podkreślać swoją kobiecość w "grach, męskich grach".
Temat do gier forumowych, by się posty nie naliczały.
Posiada rangę stałego bywalca , chociaż ja siedzę od niego tu dłużej . Nie chcę podać nicku w MMO, jest młodszy ode mnie, oraz posiada bardzo kreatywny avatar na forum (niech zgadnę..stado murzynów walczących o przetrwanie na Syberii z perspektywy lotu ptaka?...)
^ Siedemnastolatek o lekkim co najmniej zainteresowaniu mitologią egipską. Duża liczba w Twoje MMO może wskazywać albo na fakt że nie może znaleźć właściwego mmo, albo grając w kolejne gry dopisuje do listy kolejne mmo. Mniemam że interesuje się literaturą. Posiada raczej kiepski humor. Posiada PL w nicku na Polskim forum, co może podkreślać jego patriotyzm ( ekhm ).
Maniaczy w LoL'a, ma nieduże pojęcie o patriotyzmie. Lubi "wróżki".
Tajemniczy,dziwny " Twoje MMO "B"". I nie znam go
^Mieszkasz blisko mnie i cie nie znam xDDD
Kocha METAL, nie zna ludzi którzy mieszkają koło niego.. Jest kapciem..
Spoko zią, chyba nigdy nie widzialem żeby pisal tu jakieś glupie posty.
Ma dużo wolnego czasu, więc ma też dużą ilość gier MMO w które codziennie pyka (czyt. Twoje MMO:Neverwinter...)
^Pierwszy raz widzę Cię na tym forum.;d
^Pierwszy raz widzę Cię na tym forum.;d
To samo w sumie mogę powiedzieć o Tobie. Ten avatar bym zapamiętał ale widocznie wolisz być niewidoczny dla widoku.
^ Masz 495 postów i jesteś z Ardanii (:
^ Nowy użytkownik. Lubi chińskie bajki. Nie ukazuje swego nicku w grach MMO i posiada mało postów. Nie widuje go za często.
@Down- No nie pogardzi.
Staly Bywalec tego forum ^^
Lubi muzyke typu rock/metal ale housem tez nie pogardzi (?)
nie znam gościa, 80 postów i nie kojarzę, dziwne że nie ma mmo, na forum o mmo, ale ma nick w mmo ... Ray ;]
reszta w temacie to buraki hehe (oczywiście joke, żeby nie było że znowu warna wyrwę)
Osoba powyżej ma u mnie wielkiego plusa za GW2 w "Twoje MMO"!
Uwielbia Pokemony, chciałby mieć je wszystkie. Jego Video z gier całkiem przyjemnie się ogląda Nie ma jakiegoś irytującego głosu i nie gada od rzeczy.