Co sadzisz o danym użytkowniku?

Po avku łapię że lubisz anime (sherlock, i know), i jesteś dość spokojną osobą. Wybrałeś ten awek bo lubisz daną postać lub identyfikujesz się z nią. Lubisz też chillstep, co mówi samo za siebie. Siedzisz na forum dość długo i jakoś szanuję Twoją osobę. Potrafisz pisać z sensem i nie "wyglądasz" na dzieciaka ;). Ze zdjęcia wyglądasz na gamera, i wydaje mi się że jesteś typem osoby która ma dużą wiedzę, o niepotrzebnych rzeczach :P.

Przystojny, zabawny, cudowny, perfekcyjny, ambitny, świetnie gra w gry, umie grać we wszystko, potrafi perfekcyjnie 5 języków obcych, świetnie mu idzie z dziewczynami ale przede wszystkim, jest skromny ;>

Cóż.. sądzę, że jest skromny.

Cóż.. sądzę, że jest skromny.

Hmmm, człowiek z Radomia, więc i pewnie zna Chytrą Babę, a na obiad je Zupę z Radomia (patrz kabaret Ani Mru Mru "Chińska Restauracja"). Dodatkowo średnio precyzuje to czego chce w swoich tematach. Niewiele postów ale to z tego powodu, że jest tutaj od niedawna- aktywny, to raz. Myślę, że także niespokojny poszukiwacz rozrywki w sieci i obojętny fan tego forum i portalu.

vilczy, you made my day! Zawsze zastanawiałam się, dlaczego takie tematy przyciągają głównie osoby, które na co dzień na forum/portalu są właściwie niezauważalne i niczym się nie wyróżniają.

Ale jako, że już się odezwałam to coś o Tobie - sympatyczny facet, ale bardzo sztywny, najpierw zagaja na PW, a potem nie odpisuje na wiadomości. Myślę, że trochę się kreuje, ale generalnie jedna z najfajniejszych siedzących tutaj osób ;).

Bardzo często lubi zarzucić offtopem. Na kanale YT ma TERA, a innym odpisuje, że nie warto w nią grać. IMO ma za duże mniemanie o sobie i brzydki avatar. Stara podkreślać swoją kobiecość w "grach, męskich grach".

Temat do gier forumowych, by się posty nie naliczały.

Posiada rangę stałego bywalca , chociaż ja siedzę od niego tu dłużej :( . Nie chcę podać nicku w MMO, jest młodszy ode mnie, oraz posiada bardzo kreatywny avatar na forum (niech zgadnę..stado murzynów walczących o przetrwanie na Syberii z perspektywy lotu ptaka?...)

^ Siedemnastolatek o lekkim co najmniej zainteresowaniu mitologią egipską. Duża liczba w Twoje MMO może wskazywać albo na fakt że nie może znaleźć właściwego mmo, albo grając w kolejne gry dopisuje do listy kolejne mmo. Mniemam że interesuje się literaturą. Posiada raczej kiepski humor. Posiada PL w nicku na Polskim forum, co może podkreślać jego patriotyzm ( ekhm ).

Maniaczy w LoL'a, ma nieduże pojęcie o patriotyzmie. Lubi "wróżki".

Tajemniczy,dziwny " Twoje MMO "B"". I nie znam go :o

^Mieszkasz blisko mnie i cie nie znam xDDD

Kocha METAL, nie zna ludzi którzy mieszkają koło niego.. Jest kapciem.. :)

Spoko zią, chyba nigdy nie widzialem żeby pisal tu jakieś glupie posty. :D

Ma dużo wolnego czasu, więc ma też dużą ilość gier MMO w które codziennie pyka (czyt. Twoje MMO:Neverwinter...) :P

^Pierwszy raz widzę Cię na tym forum.;d

^Pierwszy raz widzę Cię na tym forum.;d

To samo w sumie mogę powiedzieć o Tobie. Ten avatar bym zapamiętał ale widocznie wolisz być niewidoczny dla widoku.

^ Masz 495 postów i jesteś z Ardanii (:

^ Nowy użytkownik. Lubi chińskie bajki. Nie ukazuje swego nicku w grach MMO i posiada mało postów. Nie widuje go za często.

@Down- No nie pogardzi.

Staly Bywalec tego forum ^^

Lubi muzyke typu rock/metal ale housem tez nie pogardzi (?) :P

nie znam gościa, 80 postów i nie kojarzę, dziwne że nie ma mmo, na forum o mmo, ale ma nick w mmo ... Ray ;]

reszta w temacie to buraki hehe :D (oczywiście joke, żeby nie było że znowu warna wyrwę)

Osoba powyżej ma u mnie wielkiego plusa za GW2 w "Twoje MMO"!

Uwielbia Pokemony, chciałby mieć je wszystkie. Jego Video z gier całkiem przyjemnie się ogląda Nie ma jakiegoś irytującego głosu i nie gada od rzeczy.