Witam mam pewny dylemat a mianowicie niewiem co bardziej opłaca się kupić BFBC2 czy COD4 chodzi mi głównie o grę w trybie multiplayer.Albo prosze o podanie dobrych tytółów FPS z dobrym multi.
Z góry dziękuje.
Witam mam pewny dylemat a mianowicie niewiem co bardziej opłaca się kupić BFBC2 czy COD4 chodzi mi głównie o grę w trybie multiplayer.Albo prosze o podanie dobrych tytółów FPS z dobrym multi.
Z góry dziękuje.
Ja polecam BFBC2, chociaż w COD'a nie grałem. Duże i ładne mapy, dużo broni, możliwość niszczenia otoczenia, pojazdy i w ogóle cacy .
cacy
Skandal. moj text
Co do gier. Powiedz na jaki rodzaj MP sie nastawiasz? CoD4 oferuje male zamkniete mapy i jest nastawiony na dynamike gdzie duzo sie dzieje i szybko sie dzieje. BC2 to gra na wiecej graczy ale jest tez znacznie wiekszy obszar. Mozliwosc zagrania bardziej podejsciowo. W CoD tego brak bo zawsze moze byc tak ze ktos ci sie odrodzi na plecach ;].
Wiec... jakie jest twoje nastawienie na MP?
Co do gier. Powiedz na jaki rodzaj MP sie nastawiasz? CoD4 oferuje male zamkniete mapy i jest nastawiony na dynamike gdzie duzo sie dzieje i szybko sie dzieje. BC2 to gra na wiecej graczy ale jest tez znacznie wiekszy obszar. Mozliwosc zagrania bardziej podejsciowo. W CoD tego brak bo zawsze moze byc tak ze ktos ci sie odrodzi na plecach ;].
Innymi słowy COD ssie.
Multi w Battlefieldzie jest lepsze pod praktycznie kazdym względem, w Codzie biegasz jak debil po tych klaustrofobicznych mapkach, i TRATATATATATATATATATATATATATA, w Battlefieldzie masz bardziej otwarte mapki, pojazdy, genialny system rozpierduchy 2.0. Ogólnie bardziej taktyczne podejscie, o wiele lepszy co-op, w Call of Duty kazdy biega jak idiota bez zadnego planu. Nie kupuj tego. Graj w BC2
Ja gram bardzo dużo w FPS i tylko na multi bo singla nie lubie. Battlefield BC2 jest grą w której masz wolny tryb rozgrywki i bardzo taktyczny. W COD jest szybko, celnie i dynamicznie. Jestem głównie fanem coda ale battlefield tez fajny. Doradzam ci kupić cod mw2 bardzo fajna gra i prawie taki sam jak cod4 ale z ładniejszą oprawą graficzną. A do października zbieraj kasę bo wychodzi Battlefield 3 i bedzie lepszy od tych wszystkich innych FPS.
Freeq chodzi mi bardziej o grę taktyczną i aby mapy były wielkie a nie jak w cod2.
Freeq chodzi mi bardziej o grę taktyczną i aby mapy były wielkie a nie jak w cod2.
No to BC2
Ja ci doradzam Kupic BF chociaz sam jestem fanem coda,a raczej byłem. CoD to jest gra w której liczy sie nie tyle zgranie drużyny co dobra celność i szybkość uciekania, a w BF to juz jest taktyka, i wgl fajnie można budynki niszczyć ;p
Swojego czasu tez byłem welkim Fanem coda kazda częsc nowa zawsze musiała byc kupiona itp ale od Czasu BF2 gdzie zaczynałem przygode z tą serią moge Powiedziec jedno Cod jak dla mnie na dana chwile jest duzo słabszy od BFABC2w ktorego od BETY dalej gram BFBC2 ma wszystko to czgeo potrzebuje prawdziwy FPS Dynamike szybkosc akcji o iLe nie kampisz ofc ^^ Pojazdy realistyczne zniszczenia. Ktos kampi za scianą Gracz Coda? hmm no nie wiem zobacze z innej strony moze da rade gracz BF'a Ok Wyrzutnia strzal i sciana w Pył ; ) Jezeli masz w miare dobry PC to jak najbardziej Polecam BFBC2 bez zastanowienia
A co powiecie o homefront i bulletstorm ??
homefront jak dla mnie bardzo przypomina CoD'a a co do Bulletstorm'a to jest spoko fajne kombo i skille można walić.. xd tzn. chodzi mi z tym czasem zatrzymania i napier*** ołowiem w kolesia ile wlezie xd
Z góry dziękuje.