Co się dzieje z tym launcherem?

Chciałem wrócić do TESO po kilku miesiącach przerwy ale podczas pobierania jednego z plików wywala komunikat z błędem rozpakowywania, no to restartuje launcher i znowu ten sam błąd więc biorę repair client i launcher sprawdza pliki po czym chce pobierać od nowa 38Gb co jest dziwne po plik który miał problem z wypakowaniem miał 2Gb.

Następnym problemem jest to że launcher nie zapamiętuje postępu pobierania tych 38Gb i jak wstrzymam pobieranie bo nie mogę całości od razu pobrać to proces zaczyna się od nowa.

Miałem podobne problemy, ale pomogło włączenie lunchera jako admin.

Cały czas uruchamiam jako admin bo przedtem wcale się nie uruchamiał.

Chciałem wrócić do TESO po kilku miesiącach przerwy ale podczas pobierania jednego z  plików wywala komunikat z błędem rozpakowywania,  no to restartuje launcher i znowu ten sam błąd więc biorę repair client i launcher sprawdza pliki po czym chce pobierać od nowa 38Gb co jest dziwne po plik który miał problem z wypakowaniem miał 2Gb.

Następnym problemem jest to że launcher nie zapamiętuje postępu pobierania tych 38Gb i jak wstrzymam pobieranie bo nie mogę całości od razu pobrać to proces zaczyna się od nowa.

I tu robisz zasadniczy błąd. Zapamiętaj na całe życie nigdy przy TESO nie rób repaira launcherze tylko odpalaj go tak długo aż pchnie proces dalej, co do zapamiętywania to niestety musisz sobie kompa na noc zostawić i pobrać w całości. Jeśli klient dalej się będzie wykładał to poproszę o screena błędu i specyfikację komputera i będziemy szukać dalej.

Chciałem wrócić do TESO po kilku miesiącach przerwy ale podczas pobierania jednego z plików wywala komunikat z błędem rozpakowywania, no to restartuje launcher i znowu ten sam błąd więc biorę repair client i launcher sprawdza pliki po czym chce pobierać od nowa 38Gb co jest dziwne po plik który miał problem z wypakowaniem miał 2Gb.