No więc tak,jak zazwyczaj zaczełem grać mecze w dote,z tym że dziś w obydwu drużynach dobiera samych rage'erow,dzieci (przynajmniej mentalnie) i trolli typu "wygrywam,więc będę wyzywał drużyne przeciwną".A więc,co się stało?Ten event tyle osób przyciągnął?Przecie to trzeba mieć stalowe nerwy.Trochę mi to przypomina lola na normalach. :F
Co się stało?
Może po prostu masz dzis pecha do dobierania?
Odkąd, nie ma kolejek do możliwości dostania się do gry by zacząć przygody, czyli koło od miesiąca na levelach do około 20-30 same trolle, radze grać na serwach z USA, mniej trolli i trochę lepsze community.
do 5 levela mogą odwalać się takie cyrki, ale potem uwierz mi nie znajdziesz takich ludzi.
Kristal mam prawie 10 lvl i właśnie teraz zaczełem ich wyłapywać.A o co chodzi z tymi kolejkami Gleist?
Wcześniej mimo premiery gry nie każdy mógł się zarejestrować i grać od razu, trzeba było czekać na coś w stylu giftów na cbt ( nie wiem dokładnie na czym to polegało ).
No więc tak,jak zazwyczaj zaczełem grać mecze w dote,z tym że dziś w obydwu drużynach dobiera samych rage'erow,dzieci (przynajmniej mentalnie) i trolli typu "wygrywam,więc będę wyzywał drużyne przeciwną".A więc,co się stało?Ten event tyle osób przyciągnął?Przecie to trzeba mieć stalowe nerwy.Trochę mi to przypomina lola na normalach. :F