Co się tyczy opisów gier

Chciałem wyjaśnić sytuacje, którą ciągnie się za całą redakcją jak smród po gaciach. W bazie mamy 328 gier, z czego maksymalnie 60 ma opisy które są dobre, ~50 gier opisów nie ma, reszta to opisy którymi można tyłek podetrzeć, co daje nam ~270, do których trzeba naskrobać te nieszczęsne opisy. Żeby go napisać, musimy w nią zagrać, testowanie musi trwać przynajmniej 2 dni, inaczej opis będzie kiepskiej jakości. ~540 dni dla jednej osoby żeby uzupełniła opisy, dzieląc to zadanie na 3 osoby daje nam to ~180 dni ciągłej pracy. Nie brałem pod uwagę takich zmiennych jak częstość testów danej gry i ich długość. A po co to mówię? Po to abyście skończyli dokazywać, My wiemy że opisy są w opłakanym stanie, My wiemy, że trzeba je poprawić, Wy widocznie nie wiecie, jak sprawa wygląda, więc jeżeli ktoś jeszcze raz będzie miał zamiar wspomnieć o opisach, niech sobie podskoczy do tego tematu i głęboko się zastanowi.

Aż mi ciśnienie skoczyło...

Jeżeli gra nie ma opisu to po co się tam znajduje.To jest spis czy portal o mmo?

Nie warto robić czegoś, co jest ponad Wasze możliwości, po prostu przystopujcie z tym ciągłym dodawaniem jak leci opisów i gier.

Może zamieścimy w tym temacie listę gier, które nie posiadają jeszcze opisów to każdy zobaczy czego brakuje i może znajdzie to w co akurat grał ?

Jeżeli znajdę chwilę czasu to może bym pomyślał nad jakimś opisem, ale nic nie obiecuję. :)

Może zamieścimy w tym temacie listę gier, które nie posiadają jeszcze opisów to każdy zobaczy czego brakuje i może znajdzie to w co akurat grał ?

Chcesz tutaj wklejać nazwy około 270 gier? To chyba nie jest konieczne.

Po co w ogóle dodawać jakieś gry, które są mało znane i mało ciekawe? Chyba najlepiej, by były sensowne opisy gry do tych, które są popularne lub dopiero co są w fazie OB, czy CB. Bo takie ciągłe kończenie opisów nie ma sensu, bo będą się pojawiać następne, czyli praca bez końca wyjdzie.

Może zamieścimy w tym temacie listę gier, które nie posiadają jeszcze opisów to każdy zobaczy czego brakuje i może znajdzie to w co akurat grał ? Jeżeli znajdę chwilę czasu to może bym pomyślał nad jakimś opisem, ale nic nie obiecuję.

Taki temat już był: (lista może nie do końca aktualna, ale w większości zapewne tak)

Zazwyczaj taki akcje kończą się na czczych obietnicach i słomianych zapałach. Podobnie było z filmikami na kanał youtube, chociażby z AVA, więc jeśli ktoś ma ochotę coś zrobić to niech się tym zajmie, a nie afiszuje. A co do pytania o "spis", to na głównej stronie pisze jak wół "Spis Gier w Serwisie". IMO dla potencjalnego gracza lepiej trafić na pozycję bez opisu i samemu sprawdzić chociażby gameplay na youtube aniżeli szukać w mniejszym zakresie.

Chciałem wyjaśnić sytuacje, którą ciągnie się za całą redakcją jak smród po gaciach. W bazie mamy 328 gier, z czego maksymalnie 60 ma opisy które są dobre, ~50 gier opisów nie ma, reszta to opisy którymi można tyłek podetrzeć, co daje nam ~270, do których trzeba naskrobać te nieszczęsne opisy. Żeby go napisać, musimy w nią zagrać, testowanie musi trwać przynajmniej 2 dni, inaczej opis będzie kiepskiej jakości. ~540 dni dla jednej osoby żeby uzupełniła opisy, dzieląc to zadanie na 3 osoby daje nam to ~180 dni ciągłej pracy. Nie brałem pod uwagę takich zmiennych jak częstość testów danej gry i ich długość. A po co to mówię? Po to abyście skończyli dokazywać, My wiemy że opisy są w opłakanym stanie, My wiemy, że trzeba je poprawić, Wy widocznie nie wiecie, jak sprawa wygląda, więc jeżeli ktoś jeszcze raz będzie miał zamiar wspomnieć o opisach, niech sobie podskoczy do tego tematu i głęboko się zastanowi.Aż mi ciśnienie skoczyło...

No, ale w czym problem? Do roboty rimejk! :D

Chciałem wyjaśnić sytuacje, którą ciągnie się za całą redakcją jak smród po gaciach. W bazie mamy 328 gier, z czego maksymalnie 60 ma opisy które są dobre, ~50 gier opisów nie ma, reszta to opisy którymi można tyłek podetrzeć, co daje nam ~270, do których trzeba naskrobać te nieszczęsne opisy. Żeby go napisać, musimy w nią zagrać, testowanie musi trwać przynajmniej 2 dni, inaczej opis będzie kiepskiej jakości. ~540 dni dla jednej osoby żeby uzupełniła opisy, dzieląc to zadanie na 3 osoby daje nam to ~180 dni ciągłej pracy. Nie brałem pod uwagę takich zmiennych jak częstość testów danej gry i ich długość. A po co to mówię? Po to abyście skończyli dokazywać, My wiemy że opisy są w opłakanym stanie, My wiemy, że trzeba je poprawić, Wy widocznie nie wiecie, jak sprawa wygląda, więc jeżeli ktoś jeszcze raz będzie miał zamiar wspomnieć o opisach, niech sobie podskoczy do tego tematu i głęboko się zastanowi.

Aż mi ciśnienie skoczyło...