Co się zmieniło po roku

Hejo rok temu +/- grałem dość sporo w BD ale pewne sprawy zmusiły mnie do przerwania, w tamtym momencie pamiętam, że zaczeła wchodzić ta kamesilva pt1 czy coś takiego. Pytanko jak dużo zmieniło się od tego czasu? Czy oprócz tej kamesilvi coś dodali? Pamiętam, że miałem już tą różdzkę co w tamty momencie była najlepsza (chyba złota była i trzeba było bidować bodajże za 2 krotność jej ceny żeby kupić) Może jest gdzieś jakiś spis gdzie mogę przejrzeć ostatni rok pod względem aktualizacji :slight_smile: Pozdro

Ps pamiętam, że miałem w tamtym momencie 2-3 pety t1 w tamtym momencie było to dość mało ale czy teraz jest to jeszcze mniej xD?

Jest juz kamasylwia pt2.
Nowosci ?

Nowa klasa Lhan
Wróżki ktore z różnymi właściwosciami.
Namiot (p2w) który możesz sobie przywołać w trakcie grindowania - w w którym sie naprawiasz przechoujesz pare itemkow czy kupujesz jakies pierdoly (nie pamietam).
Kamyczki ulatwiajace expa. Kupujesz kamyczki u specialnych NPC sa puste. I naprzyklad musisz zabic 500 crescentow. Po zabiciu 500 crescntow oddajesz kamyczek do tego samego npc i masz troche expa.
soft cap podniesiony 60/61.
Absolut skille drugi awekening na pierwszzej broni ( w praktyce pre awekening skillee dostaly power up dmg *tak jak by). Nowy World boss - Vel - na morzu.

Chyba tyle.