Co tam słychować w grze?

Posiadam na fraktalach lvl 43. Powiem tak, powyżej 35 nie opłaca się robić, bo zabiera dużo czasu, a drop/reward jest taki sam.

Fraktale to rodzaj dunga, na którym musisz pokonać 3(nieparzysty poziom) lub 4(parzysty poziom)lokacje. W sumie jest 9 lokacji. Za ukończenie runa, rośnie twój poziom fraktali. Im wyższy poziom, tym trudniej. Od 10 poziomu bossowie nakładają agonię, która zadaje kosmiczne obrażenia. Aby ją zniwelować potrzebujesz Agony Resistance, które otrzymujesz w Ascended itemach.

Wejście na fraktale jest w LA.

Profesjonalna odpowiedz :D no to ciekawe jak to będzie u mnie heh

Aż ja od wczoraj gram w GW2 :D Expie sobie thiefa od zera xD Jak ktoś chętny to zapraszam :D

Na jakim serwerze jesteś ? Bo mogę coś zawsze w grze pomóc jak akurat będziemy w tym samym czasie :P

Blacktide oczywiście :)

Powróciłeś? ;D W Terze banik poleciał, więc jakąś alternatywę potrzebujesz? Jak przejdę Prototype tez dołączam. Mam guardiana na 43 lvlu i thiefa na 18, jak będzie coś trudniejszego to wkroczę swoją memserką berserkerem. Potrzebujesz gildii?

Pisać do mnie jak by co ( Wagon Rebiczerep ) z chęcią pogadam i pomoge w czymś ;)

Niee, w TERA gram dalej, rzardziej, ale wejdę, bo ekipa jest przednia :D Co do GW2 to gildie mam, też dobra :D Elsquere, to mój nick ;))

nie denerwujcie mnie z fraktalamia.. na początku płakali, że brak supportowych klas co by podleczyli itp... wyprułem z siebie flaki by zrobić supp elema.. i co.. jak to zrobiłem to już tego nie chcą.. chcą wojów i dps ;/

Ja jeszcze nie miałem przyjemności być na fraktalach... A może to i dobrze, skoro już na instancji na bodajże 40 mialem ochotę wyrzucić monitor przez okno... XDDD

Ja pamiętam jak się kilka dni po premierze robiło ac story :D to trwało to i po 3 godziny czasem hehe :P, ale ogólnie zauważyłem, że jak ktoś naprawdę umie grać swoją postacią to sprawdzi się w każdej drużynie byle by robił co do niego należy

Okej, więc jak ktoś chce mi pomóc bo thiefem ciężko na początku (bo jestem nóbem) to pisać gg albo w grze xd

Thiefem grasz ? :D o to moja pierwsza postać w tej grze hehe :P, a ty nie proś o porady w grze itd tylko niech tutaj piszą, bo tutaj nie jeden skorzysta, a w grze raz będziesz, a raz nie :P, a wątpie by komuś się chciało wchodzić do gry tylko po to by ci coś o thiefie pisać :P lepiej tutaj.

Ja od siebie mogę napisać, że super sprawą w thiefie jest elitarny skil który przysyła 2 przyjaciół thiefów którzy walczą po twojej stronie :DDD MAGIA NORMALNIE W PVP I PVE jak bijesz bosy, albo chcesz się schować w tłumie.

Krótki łuk oczywiście i 2 sztylety to moje ulubione bronie, ale sztylet z mieczem też pasuje :)

dobrze iść w truty i znikanie bo jak się dobrze pokmombinuje to można zniknąć na kilkanaście sekund i między czasie wpakować wroga w półapkę i wlecieć kombosem w plery

no ja po ostatnim patchu od tak bez czytania newsów wpadłem do AC na 1 ścieżkę iii przeżyliśmy kilka szoków zmianowych przy bosach.. oczywiście na plus :D chociaż łatwiej nie było.

Teraz lipnie jest w AC troche ;P wtedy w chwile all sciezki sie robilo,a teraz ;O masakra jak utrudnili

ma ktos z was jakiegoś legendara już ? ja staram się o egzotyka pod legendara :D może z łączenia przedmiotów coś wyjdzie

Ja zebrałem już jakieś 30% tarczy legendarnej :) ale długa droga jeszcze przede mną :/

Ja jak narazie zbieram seta z tieru 3 i AC :P ale między czasie oczywiscie staram sie o przybory do zrobienia legendara :D !

Wiem, że ta chwila nadejdzie xD

Siemanko ! Coś ostatnio mało się pisze o GW2 ( nie pisać, że to gniot ) !

tak sobię pogrywam co dziennie po 3/4 godziny i zastanawiam się co słychać u innych i jak im się gra :P

Oczywiścię mam 80 lvl i mam wyznaczony cel :P chciał bym ukończyć wszystkie dungi na każdym poziomie i złożyć jeden set łączony z różnych dungów ze statami z AC :P, gram guardianem więc dlatego AC, no i oczywiście chciało by się mieć te 100 % mapy ;P.

Ostatnio się zastanawiam czy Guardian to postać dla mnie :P niby fajnie się gra, niby na dungach jestem bardzo pomocny, ale nie wiem czy podoba mi się czołgowanie takie hehe i ulti mi się bardzo nie podoba. Co wy myślicie o tej klasie postaci? no i o innych ?. Chce mieć postać która biernie używa 2 ręcznego miecza bo legendar strasznie mi się podoba :P, a szkoda bo 2 ręczne łuki też mi się podobają a już lipa z legendarem...

Co sobie porabiacie co dziennie w grze po 80 lvlu? i czy ktoś z was ma już jakieś doświadczenia co do misji gildyjnych ? bo chciał bym się co nieco o nich dowiedzieć.

Kupna gry nie żałuje ;) choć nie zadowoliła mnie w 100 % to i tak najlepsza opcja dla mnie po GW1 ;) klimat jest, co robić jest i co najważniejsze są ludzie więc nie czuje się samotnie w grze, a tego strasznie nie lubie :P