Co to jest?

To jest kac, ewentualnie kac-kupa ;)

Według mnie to jest kinder niespodzianka sprzed 8 lat. ;)

Kamien. Sadzac po kolorach pewnie jakas pochodna piaskowca. Ale kogo to.. :P

Kamien. Sadzac po kolorach pewnie jakas pochodna piaskowca. Ale kogo to..

tak... kamień pusty w środku O_0

No i? Nigdy nie widziales kamienia pustego w srodku? :D

tak... kamień pusty w środku O_0

padlem, sick!

tO JEST.................. twój stary :D

Chłopak zrobił pisankę i teraz was wkręca. Ciekawe dyskusja o kamyku...

nieźleeee xd totalnie mnie te komentarze dobijają xd

jak można mieć taką psychę żeby wymyślać coś takiego ^^

Czy to będzie słowo Kępa?

Czy to będzie słowo Kępa?

A wiesz co te slowo oznacza ? bo nauczyles sie go i spamujesz 2 tydzien nim.

@up and Kuboszek WTF?

@topic moim zdaniem jest to jajko Kury, która miała zatwardzenie :)

Po samym wyglądzie niestety trudno ocenić. Może to być marmur albo jakaś inna skała. Czy to jajko jest cieżkie? Czy jest porowate czy gładkie? Czy posiada tylko białe paski? Czy jak obserwujesz jajko pod światło to widać migocenie światełek albo może coś innego? Tak to tylko moge wywnioskować że to może byc aragonit, ryolit, jaspis albo marmur czy inna skała.

Widzę, że nikt nie wie co to jest. Ja też nie wiem. Poszukam na forach archeologicznych itp. Dzieki wszystkim, do zamkniecia.

Skoro znalazł wykrywaczem metali to raczej jest to metalowe! Nie?! Próbowałeś już to rozłupać :D ?

Napisał, że do zamknięcia, nie?! A właśnie...Patrze, że nie zostało zamknięte, a minęło sporo czasu... Achhh ta aktywność siły wyższej :)

Niech to rozłupie! Chyba, że... Ma dwa wyjścia:

1. Rozłupać i zobaczyć co jest w środku.

2. Zanieść do jakiegoś znawcy i on Ci powie co to jest (byleby Ci tego nie zwinął!!!)

Mam nadzieję, że nie próbował tego jeść!!! :P

Wkurwiasz Sahman tymi Twoimi postami. Naślę, na Ciebie Brozka, On zrobi z Tobą, to co trzeba. Dobra...Zamykać Do c....

Znalazłeś jajko dinozaura. A pod chatą masz ich całą ferajnę. Zabieraj się za swoje mmo ,a nie rozmyślasz o kamyczku ,który wyjąłeś z betoniarki bądź kupiłeś w sklepie z pamiątkami w Wieliczce.

Może ktos z was wie co to jest?? Waży tyle co gotowanie jajko, wyglądem przypomina jajko , ale nim nie jest bo wykonane jest chyba z jakiejs kości.

3 fotki tego czegoś