Co to jest?

Może ktos z was wie co to jest?? Waży tyle co gotowanie jajko, wyglądem przypomina jajko , ale nim nie jest bo wykonane jest chyba z jakiejs kości.

3 fotki tego czegoś

Może ktos z was wie co to jest?? Waży tyle co gotowanie jajko, wyglądem przypomina jajko , ale nim nie jest bo wykonane jest chyba z jakiejs kości.3 fotki tego czegoś

Wygląda jak oszlifowany kamień :P

i imo jest troche niewymiarowe, nie wiem co to jest.

Ma dziure u dołu...

a ja sądzę że to jest pisankaaa ;PPPP

albo jakiś kamyk ^^"

to teraz nam powiedz co to takiego jest ;3

a ja sądzę że to jest pisankaaa ;PPPPalbo jakiś kamyk ^^"to teraz nam powiedz co to takiego jest ;3

heh pisanka???

Czytałeś opis??

Może ktos z was wie co to jest?? Waży tyle co gotowanie jajko, wyglądem przypomina jajko , ale nim nie jest bo wykonane jest chyba z jakiejs kości.

Pomyśl później pisz.

Mwahahaha :P miSZczu, to tylko był przykład, każdy może się pomylić prawda?

pisanka była dodana jako żart^^ (tak wiem, nikt nie rozumie mojego poczucia humoru XD)

po prostu pisankę olej to, i mi odpowiedz czy robisz jakiś żart, czy naprawdę nie wiesz co to takiego... :D

Naprawdę nie wiem co to jest. Mój tata to znalazł jak chodził z wykrywaczem metali.

Wykrywaczem metali ?!?!

"Impossible is Nothing"

wykrywacz metali hmm... może oznaki UFO na tej planecie! :D

albo to klucz do zaginionej piramidy dzięki której uratujemy się przed zniszczeniem w 2012 roku!...

sam nie wiem... wszystko wskazuje na to że to zwykły kawałek metalu? lub kamyk?! nie róbmy z tego nie wiadomo czego! ... heloł! :P wiele dziwniejszych rzeczy znajdziesz na tej planecie! :D

Ja doszłem do wniosku że to broń ostateczna, albo coś w 4 wymiarze O_o

Wydaje mi się, że jest to kamień z jaskini raju w Kielcach.

Sorki, ale zapomniałem nazwy tego kamienia, jak mi się przypomni to napisze.

Ja uważam, że to kluska.

Topic@

To jest pełne czy puste?

raczej puste :P

wydaje mi się że to jakiś rodzaj instrumentu jest^^

tylko to mi przychodzi do głowy ;)

mogę też się zgodzić z Grognak xd

To napewno kamjen ogniskujacy z gothica ! ^^

Może to piłeczka kałczukowa albo też kokon os xD wszystko jest możliwe a to jest twarde miękkie w środku puste czy nie dopisz coś jeszcze bo z tego obrazka to go nie dotknę i nie sprawdzę xD

Punkt 7.3...Przecież tego się nie da czytać.../Kuboszek

Gronak zauważył, że jest dziurka. Jest twarde jak kamień. W środku raczej puste, bo w środku coś "lata" jak się potrzęsie.

Mój tata to znalazł jak chodził z wykrywaczem metali

Pisałem, że nie jest metalowe XD

Wykluje ci sie z tego smok jak w Eragonie xd

Ja wiem co to jest !!

Jest to skamieniałe jajko szablo-kury która żyła miliard lat temu :D

@topic

Hmm co to może być?? nie mam pojęcia :<

Skamieniała kupa neandertalczyka

Pewnie ktoś klocka walnął no i skamieniało po miliardach lat.

Mój tata myśli, że to jajko krokodyla drobno zębnego. Ja myślę, że to jajko trójnogiej afrykańskiej ryjówki.