The Book of Desires
Oddaje, a to nizej to Kozacy: Europejskie boje
The Book of Desires
Oddaje, a to nizej to Kozacy: Europejskie boje
Circus Tycoon, jestem pewny na 100%.
Nie mam pomysłu (wszystkie gry jakie podaję, wydają mi się mało znane, ale bez problemu odgadujecie, tak trzymać), zatem oddam komuś kto jeszcze nie zadawał, nie miał tego szczęścia i nie trafił żadnej zagadki.
To może ja ?
Kroniki Riddicka : Escape from Butcher Bay, albo Assault on Dark Athena.
To może ja ?
A mi się wydaje że to F.E.A.R.
Ta gra to Kroniki Riddicka, Escape from Butcher Bay
Ktoś zna tą grę? moim zdaniem ta gra jest lepszą niż trylogia Diablo ^^
Revenant, lata temu nawet w CD-A, na CD dali
Kolego, ale czytaj regulamin na 1 stronie. Nadal zgadujemy tytuł gry użytkownika Yagami. Blaanid odpowiedział dobrze, wiec niech zadaje.
"Kolego, ale czytaj regulamin na 1 stronie. Nadal zgadujemy tytuł gry użytkownika Yagami. Blaanid odpowiedział dobrze, wiec niech zadaje. "
Szerloku, już dawno odpowiedzione jaka gra.
"Kolego, ale czytaj regulamin na 1 stronie. Nadal zgadujemy tytuł gry użytkownika Yagami. Blaanid odpowiedział dobrze, wiec niech zadaje. " Szerloku, już dawno odpowiedzione jaka gra.
Osoba odpowiadajaca ma 24 godziny na zadanie pytania. Ktoś się wepchnął po niecałej godzinie.
Osoba odpowiadajaca ma 24 godziny na zadanie pytania. Ktoś się wepchnął po niecałej godzinie.
No dobra gra tego zioma który się wepchnął to REVENANT.
Teraz czekamy na osobę która miała zadawać czyli na Blaanida.
Odgadł wczoraj o 23 więc nikt inny niech nie zadaje kolejnej gry przez 4h.
Mam taką prośbę, jak ktoś nie może dodać gry do zgadnięcia od razu, to niech oddaje, albo w ogóle nie zgaduje, bo wtedy inni muszą czekać cały dzień, aż ktoś łaskawie się ruszy i może wstawi jakąś grę...
Skoro nikt nie podaje, to ja to zrobię żeby nie było zastoju.
Mało ambitnie, gra jest raczej dość znana... chociaż zaraz zobaczymy jak bardzo.
oczywiście Majesty fantasy kingdom symylator, kiedyś grałem jak szalony
Edit: właśnie chciałem coś dodać, z tego co jest napisane w regulaminie mam troche czasu na to, szukałem gry która by była wyzwaniem dla "zgadywaczy' ;] oh man popsułeś mi całą zabawę hehe
aha ok
zagadka
To jak Gordon nie dodaje to ja coś dodam ok ??
http://imageshack.us/photo/my-images/600/takyx.jpg/
@EDIT : to jak chcesz to dodaj nie pogniewam się.Ja najwyżej poczekam na swoją kolej i potem dodam ;P.
I na następny raz mam propozycję, niech osoba która odgadnie napisze w poście czy oddaje, czy coś wstawi, bo osoba która jest pewna, że odpowiedziała dobrze na 100% i nie dodała screena, nie napisała, że coś wstawi, będzie pomijana i ktoś inny wstawi screena.Tak jak napisał Ilrealus.
Dark Vengeance , oddaje
a wyżej Legend of Grimrock
Oj stara gra
Edit: Panowie poniżej zgadli - gra to River Raid
AirFox albo River RAid