Temat, w którym jedna osoba daje screena z jakiejś produkcji, a inna, stara się odgadnąć, co to za gra. Może to być także Mod. Osoba wstawiająca screena, może napisac jakąs wskazówkę. Jeżeli przez okres tygodnia nikt nie odganie o jaką gre chodzi, to osoba wstawiająca musi dać konkretną wskazówke, lub/i innego screena. Po dwóch tygodniach, jeżeli nikt nie odgadł, wstawiający zoobowiązany jest podać tytuł gry, i wstawić screena z innej, jeżeli tego nie zrobi, to może to zrobić każda inna osoba (by temat nie umarł).
@Edit - Jeżeli jakas osoba odgadła tytuł gry, to ma 24 godziny na zadanie pytania - inaczej może to zrobić ktoś inny. Osoba która odgadła tytuł gry, może oddać swoją możliwośc zadanie pytania innej osobie.
Ok, ja pierwszy.
Edit: Jeżeli ktoś jest w 100% pewny odpowiedzi (nie wiem, co to za problem jest wpisać tytuł gry która się podaje w google, i porównać screeny) to od razu niech zada pytanie, albo je odda komuś innemu.
Btw. Jeżeli taki temat był, to pretensji do mnie nie mieć, bo opcja "Szukaj" ledwo działa, a nie widzi mi sie przekopywanie całego forum
Jest to mod do gry, wydanej 14 lat temu. Nie sugerować się grafiką, gdyż została podrasowana.