Zgadza się.
Co to za gra?
Ludzie, mały apel: nie oddawajcie za wszelką cenę możliwości wrzucenia czegoś od siebie... to nie o to tu chodzi. Póki co wygląda to tak: osoba 1 zadaje pytanie, osoba 2 odpowiada i oddaje możliwość zadania pytania, wszyscy czekają na osobę 3 która coś wymyśli, a osoba 4 po raz kolejny odrzuci to z miejsca. Cholera, jeśli jesteście w stanie zgadnąć takie starocie jak ten powyżej, to znaczy że wasza biblioteczka nie jest mała, a wrzucenie zagadki to raptem 5 minut (znalezienie screena z gry, ściągnięcie na dysk, wrzucenie na hosting z niemówiącą nic nikomu nazwą i wrzut na forum). Nie bądźcie leniami...
Przejmuję, zaraz coś wrzucę (jak tytuł wymyślę, trzeba dać coś co sprawi choć nieco większy problem niż Unreal).
Proszę. Powiem tylko tyle, takich tytułów się nie zapomina więc jeśli ktoś grał to od razu wie co to
EDIT: @2down poprawnie, 1nsane - jedna z najfajniejszych off-roadowych "ścigałek" jakie widziałem na oczy.
...Nie tu sorry
4x4 off- road racing ?
@Up Nie..... to jest 1nsane
Syndicate tylko ten stary za czasów Bullfroga ;(
Oddaję, nie chce mi się wrzucać screenów xd
Edit bo walnąłem literówkę.
To ja coś zarzucę:
@Down
Dobrze, dajesz dalej.
Teenagent? Nie jestem pewien, lata tego nie widziałem jak tak to przejmuję.
EDIT: po co ja się zastanawiam, widzę wyraźnie że to je to. Zaraz coś wrzucę.
@up ja to bardzie znam jako Teen Agent ale w zasadzie to to samo dawaj screena
Łapcie. Łatwe to, ale nie mam w tym momencie pomysłu na to co za grę tu wrzucić.
MechWarrior 3 . Jestem prawie pewien
Słusznie
Raczej łatwe
Zgadza się
Coś mi ten obrazek mówi, ale nie pamiętam dobrze więc przemilczę. A że minęło spooooro czasu i nadal nikt się bawić nie chce... kolejny staroć od wujcia nazia:
Kto to pamięta, hęęę?
Operation Flashpoint ? Jak tak to oddaję.
Ja to pamiętam jako Delta force a nie OperationFlashpoint:D.
Jako, że jestem pewien na 99.9% to pozwolę sobie wkleić następny obrazek z gry, w którą grałem jak byłem jeszcze bardzo, bardzo mały ehh to były czasy.
@down Tak New Zealand Story, aż się łezka w oku kręci:).
New Zealand Story. Oj, grało się na starym Commodorku.
To zostajemy przy starociach:
1942
Jak starocie to starocie :> kto pamięta?
Iech. Moją grą był Wonderboy (można było się w to zagrywać godzinami), a temat ożywiam i oddaję prawo komuś innemu. Działać!