Czy to heroes: might and magic czy jakos tak, chodzi mi o ta stara serie rpg a nie znanych "hirolsow" ;p
btw fajnie wyglada, szkoda ze zapewne multi nie ma ;p
Czy to heroes: might and magic czy jakos tak, chodzi mi o ta stara serie rpg a nie znanych "hirolsow" ;p
btw fajnie wyglada, szkoda ze zapewne multi nie ma ;p
Na pewno nie Doom Ani might and magic (bez dopisku "heroes of") - zupełnie inna mechanika gry
Strzelać dalej! ^^
Zabiłeś temat. ;]
Wierzę w Was moi drodzy
2 podpowiedzi:
1. Gra z lat 88.
2. Gra na platformy: Amiga, Commodore 64, i ostatnio wydana na NES'a
Good Luck!
Pool of Radiance?
@Wujek: nie żadne Heroes: Might and Magic. Seria RPG od NWC (albo dokładniej - od Jona van Caneghema) nazywała się Might and Magic, i o ile kojarzę pojawiła się wcześniej niż hirołsi [co nie zmienia faktu że od początku się zazębiała - początkowo kilkoma bohaterami, jak Crag Hack, a w częściach VII-VIII także światem; za dużo pisania o tym, więc wspomnę tylko że to w M&MVI i VII wytłumaczono pochodzenie "demonów" albo raczej Kreegan - zaskoczenie jest całkiem spore].
to i ja strzelam - Habitat ?
Ta gra to Pool of radiance
eee, napisał już ktoś wyżej
Zgadza się, Pool of Radiance zadaje n4zArh!
@Edit: Godzina 18:25, nie zadano kolejnej zagadki. I TAK się zabija temat :]
Zgadza się, Pool of Radiance zadaje n4zArh!@Edit: Godzina 18:25, nie zadano kolejnej zagadki. I TAK się zabija temat :]
Spoko spoko, niektórzy muszą spędzać czas na uczelni zaraz czymś rzucę, czekajcie na edit.
EDIT: Czas na moją zagadkę. Z góry przepraszam za kolorystykę, jakość itd. ale specjalnie starałem się zrobić zrzut RĘCZNIE, żeby był jakiejś normalnej wielkości.
No, kto odgadnie klasyka?
No, kto odgadnie klasyka?
Pitstop
Zaraz dodam screena.
@Edit - Albo dobra, oddaje.
No to może ja jeżeli kolega warcraft oddaje:
No to może ja jeżeli kolega warcraft oddaje:
Generally jeśli się nie mylę
Oddaje kolejkę zadawania
Łatwe
Łatwe
Blood Omen: Legacy of Kain. Jedynka.
BTW. To był Pit Stop 2, ale ważne że się tytuł zgadza
Zaraz coś wrzucę. Albo za nieco większy czas, bo coś za łatwo poszło.
Sorka, ale wiesz, nawet tym nie pomyślałem
Sorka, ale wiesz, nawet tym nie pomyślałem
Nie, twoje akurat było trudne, ale te 3 nasze dzisiaj to padaka straszna, proste było
Mam nadzieję że sprawi wam to nieco większe problemy.
Last Bronx?
@Edit: Haha, a to dobre
Ma się to wyczucie czasu
Domyślam, się, że to Last Bronx...
@Edit: lol
Wydaje mi się, że dobrze odpowiedzieliśmy, więc zadajesz
Sic. A miałem nadzieję że chociaż tego jednego nie zgadniecie tak łatwo... a tu klops
A więc proszę bardzo:
Myślę, że to akurat będzie łatwe.