Przypomniałem sobie, że jakiś czas temu grałem w dość ciekawą grę, nie pamiętam jednak jej nazwy. Grałem bodajże elfem (a może człowiekiem, nie wiem) łucznikiem, startowałem w okolicy zalesionej i zabijało się na początku lisy, na górze było jakieś miasto, gdzieśtam w okolicy, w tym lesie był tez bodajże cmentarz, grafika była dość ładna, nieco zalatująca mangą, no i 3d . Z góry dzięki za pomoc
Co to za gra?
Moze Perfect World?
Nie, to nie był perfect world
A pamietasz może jak wyglądało tworzenie postaci i menu?
No właśnie nie chyba było w niebiesko-błękitnej kolorystyce, ale nie jestem pewien. Na początku trza było iść do jakiegoś strażnika, on potem do następnego cie skierował, zabijałeś lisy i wtedy do miasta szedłeś czy jakoś tak.
Więc to rohan online.
Rohan też nie grałem tam, ale dekanem i humanem, hmm... może to była Shaiya... zaraz sprawdzę ją
A ja wiem co to było : SHAIYA na 100%
Ja tam nie wiem, ale od razu zajechało World of Warcraft
A ja wiem co to było : SHAIYA na 100%
Tak, to Shaiya dzięki
.
Temat do zamknięcia.
Przypomniałem sobie, że jakiś czas temu grałem w dość ciekawą grę, nie pamiętam jednak jej nazwy. Grałem bodajże elfem (a może człowiekiem, nie wiem) łucznikiem, startowałem w okolicy zalesionej i zabijało się na początku lisy, na górze było jakieś miasto, gdzieśtam w okolicy, w tym lesie był tez bodajże cmentarz, grafika była dość ładna, nieco zalatująca mangą, no i 3d . Z góry dzięki za pomoc