Co to za nutka? T.T

Witam, od razu przejdę do konkretów, otóż potrzebuję nazwy tej nutki od 0:34. Za pomoc mogę zaoferować wejściówki do Doty 2 :) Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuje.

co za wymóżdżony filmik.... próbowałem i po mimo że jestem w takie rzeczy dobry to nie pomoge... nie wiem co to może byc pewnie jakiś home-made

warn_ico.png
Warn za SPAM, Offtop w temacie. - crracked

Brzmi jak muzyczka od skidrowa,gdy instaluje się grę : D

nie chcąc tworzyć nowego tematu podebne się tu od 7 do 10 sekundy leci

tu nutka dałbym se łeb odciąć że było to w jakimś filmie zna ktoś może tytuł utworu lub w jakim filmie to było?

nie wiem czy to przez ranek czy moj mózg ale nie rozumiem pytania czego ty szukasz podajac filmik z muzyka i tytułem ?

nie chcąc tworzyć nowego tematu podebne się tu od 7 do 10 sekundy leci tu nutka dałbym se łeb odciąć że było to w jakimś filmie zna ktoś może tytuł utworu lub w jakim filmie to było?

sekunda w google, ludzie uczcie się angielskiego i korzystania z google, masz autora, tytuł i nie możesz znaleźć do jakiego filmu Marley robił Soundtrack

http://www.imdb.com/name/nm1233372/

Shottas (writer: "Welcome To Jamrock", "Catch A Fire" / performer: "Welcome To Jamrock", "Catch A Fire")

nie chodzi mi o to 0,0 pisałem że od 7 SEKUNDY do 10 śpiewa babka i chciałem się dowiedzieć czy jest to jakiś inny utwór czy nie bo zdaje mi się że w jakimś filmie słyszałem coś podobnego...

Skorzystam z nazwy tematu i podczepię swoje pytanie:

Co to za kawałek leci na tym AMV ?

To jest pocięty pewnie utwór, ale nie jestem pewny, więc jeżeli ktoś zna ten zespół i tytuł pieśni jaki zapodają, to proszę o odpowiedź. Dzięki wielkie z góry.

Witam, od razu przejdę do konkretów, otóż potrzebuję nazwy tej nutki od 0:34. Za pomoc mogę zaoferować wejściówki do Doty 2 :) Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuje.