Deus Ex: Human Revolution
Co to za tytuł?
Oczywiście
Zostajesz wyproszony z karczmy, jak tylko wychodzisz atakują cię bandyci. Walczysz do aż do śmierci.
Stara gra, tytuł posiada dwie części.
Legacy of Kain: Blood Omen?
Oczywiście że tak. Nawet nie ma szans przeżyć... biedny ten Kain był.
EDIT: gwoli ścisłości, jeśli to ten tytuł to seria ma 5 części, w czego tylko w 3 wcielamy się w rolę Kaina (Blood Omen: Legacy of Kain, Blood Omen 2 i Legacy of Kain: Defiance; w pozostałych dwóch [LoK: Soul Reaver 1&2] Kain jest głównym "złym").
Dobra, to zadam bez potwierdzenia Gra cRPG
Podczas jednej z misji, nasz towarzysz pilotujący helikopter zwraca uwagę na podejrzanego mechanika. Okazuje się od zdrajcą, i po krótkiej wymianie zdań postanawia nas wyeliminować. Niestety, wyeliminowany zostaje on, a po zbadaniu helikoptera okazuje się, że została podłożona na nim bomba, którą oczywiście rozbraja nasz towarzysz.
Hmm..będe strzelać ..kojarzy mi sie to z DeusEx pierwszą częścią .Tam nas "woził" śmigłowcem gościu ,który był naszym sprzymierzeńcem ,pamiętam ,że rozbrajał bombe właśnie.Dobrze kojarze ;P?
EDIT: gwoli ścisłości, jeśli to ten tytuł to seria ma 5 części, w czego tylko w 3 wcielamy się w rolę Kaina (Blood Omen: Legacy of Kain, Blood Omen 2 i Legacy of Kain: Defiance; w pozostałych dwóch [LoK: Soul Reaver 1&2] Kain jest głównym "złym").
Tak to prawda, chodziło mi o sam Blood Omen ma dwie części a cała seria legacy więcej. Ale jak sam teraz czytam co pisałem to rzeczywiście niezrozumiałe. xd
Tak, to oczywiście pierwsza część Deus Ex'a
Temat usnął, to go budzę:
Chodzi o dośc starą, bardzo miodną gierkę. Na początku nasza postać wstaje z grobu i mówi klimatycznie: I'am alive... Again
Jedyne co mi się kojarzy to Stubbs the Zombie
(Napisałem taki sam post na innym forum, więc by potem nie było spiny ze kopiuję na chama)
Siemka, przeglądając pewno forum znalazłem całkiem fajną zabawę forumową, i postanowiłem ją nieco przerobić. Otóż jedna osoba opisuje grę/film/teledysk a kolejna osoba musi odgadnąć o jaki produkt chodzi. Można opisać wszystko ogółem (np. fabułę filmu), ale można także rozpisać się na temat danej sceny, lub wyglądu bohatera, oczywiście wszystko w granicach rozsądku
Osoba opisująca musi napisać, o jaki rodzaj produktu chodzi (tzn. czy opisuje grę czy reklamę), i to właściwie wszystko. Może dodać od siebie jakieś ułatwienia. Jeżeli przez 2 tygodnie nikt nie odgadnie, to inna osoba ma prawo zadać inna zagadkę (by temat nie umarł). Jeżeli ktoś odpowie, i będzie stu procentowo pewny że odpowiedział dobrzę, może zadawać. Można także odpowiedzieć poprawnie, i oddać swoją kolejkę. Więc zaczynam, postaram się by pierwsza zagadka była prosta:
Chodzi mi o bardzo popularną grę cRPG w której głównym celem jest uratowanie wszystkiego i wszystkich przed armią super zaawansowanych maszyn które raz na 50 tysięcy lat niszczą całe życie organiczne we wszechświecie. Są 3 cześci tej produkcji, i właściwie każda polega na tym samym zadaniu.