Bry, mam 25lvl. Od początku uraziły mnie masy domków graczy ._. poważnie gówniana sprawa. Ale nie o tym. Co tu można robić? Robię Q. Craftingu nie, bo widzę tylko jakieś rozbudowane schematy, na które nie mam przedmiotów. Gra ktoś w ogóle?
Co tu można robić xD
znajdź gildię to najważniejsze,a reszta przyjdzie sama
Gram na tym 1 serwie. Ludzi może czwórkę widziałem, to co dopiero mówić o gildii XD. Gdzie szukać graczy?
Poczekaj jeszcze miesiąc i wystartuj na nowym serwerze. Te stare serwery mają to do siebie, że tam już 95% populacji graczy na wbity maksymalny lvl i na Q nie spotkasz praktycznie nikogo. Potrzebujesz gildii, bo ta gra jest tak rozbudowana, że nie ogarniesz sam wszystkiego bez zniechęcenia się.
Poziom powoli wbije. A gram raczej sam. Dlatego też pytam co można tam robić
Ale nikomu nie będzie się chciało Ci teraz tłumaczyć od a do z co można w tej grze robić. Idziesz drogą na skróty.W internecie jest masa poradników,opisów co i jak. AA jest bardzo rozbudowane pod tym względem. Można piracić, polować, przewozić paczki, sadzić, kuć, gotować itd.itd.
Od tego jest własnie forum xDDDD :o. No nic, spadam zatem na zagraniczne foruma, na które ludzie nie są cebulaści i po prostu pomagają ^^. Do zamknięcia
No elo
Zapraszam na priv, jeżeli nadal czegoś szukasz [gildii/ekipy]
Bry, mam 25lvl. Od początku uraziły mnie masy domków graczy ._. poważnie gówniana sprawa. Ale nie o tym. Co tu można robić? Robię Q. Craftingu nie, bo widzę tylko jakieś rozbudowane schematy, na które nie mam przedmiotów. Gra ktoś w ogóle?