Co ty wiesz o Eminemie?

Witam, większość z was mnie zna z innych działów na tym forum ale w muzyce jestem "świeży".

Zapewne są tu ludzie lubiący kultury hip-hopu, a także ci co lubią/uprawiają rap.

Osobiście uważam za króla ( nie wiem czy to odpowiednia nazwa) rapu Eminema, ci co się ze mną zgadzają niech wypełnią krótką ankietę.

Zasady są proste odpowiedzi nie bierzemy z internetu!! tylko z własnej głowy.

Odpowiedzi są podane poniżej, proszę aby dopiero po uzupełnieniu testu sprawdzić swoje odpowiedzi :)

Wiem, że lipa bo pokazuje się kto gdzie głosował.

1. 1972r.
  2. Marshall
  3. Batman, dokładniej Robin (utwór Without me)
  4. Białym
  5. Slim Shady
  6. Śpiewa jak czarnoskóry
  7. Dr. Dre

Nie głosowałem bo stwierdziłem, że większość pomyśli: "Hardcore, przeczytał odpowiedzi poniżej." :P Bez bicia przyznam się, że jednego nie widziałem ( pierwszego pytania ). :)

Tak samo jak UP;p, Lubie Eminema, ale nie jestem aż takim fanboyem, żeby czytać o nim na wikipedi;p Mimo wszystko fajna ankieta, nawet dla tych którzy od czasu do czasu lubią posłuchać Eminema. Skoro ludzie nie mają szukać, odpowiedzi na necie to nie ułatwiał bym tego pisząc je w poście niżej;p

@up

Te informacje można wyciągnąc z jego bitów/piosenek :)

Ja jedynie pomyliłem się przy super bohaterze totalnie wypadło mi to z głowy :(

Dlatego pomyliłem, chyba tylko datę urodzenia. Zastanawiałem się chwile nad pytaniem, dlaczego porównuje się go z czarnymi, bo można powiedzieć ze obie są poprawne, ale wiadomo że chodzi o rap, która w USa była/jest uznawana za muze czarnych. Without me świetny teledysk, który wchodzi w pamięć. Marshal/Slim Shady bez zastanowienia, porostu się to wie.

No ja pamiętam teledysk When I'm Gone. "... Yeah.... My name is Marshall.". ^^ "Slim Shady's crazy." I takie tam. ^^

Sorry, ale głupszej ankiety o Emin3mie nie widziałem...

Co to jest?!... Biały kolor włosów SUCHO!

Dajcie spokój ;< Plax!

Też się na dacie urodzenia wyłożyłem ;(

Na dacie każdy się wyłoży ;) sam jej dokładnej nie wiedziałem ale wiem że rocznik 70 :)

Wiem że Eminem był Hobbitem.

Witam, większość z was mnie zna z innych działów na tym forum ale w muzyce jestem "świeży".

Zapewne są tu ludzie lubiący kultury hip-hopu, a także ci co lubią/uprawiają rap.

Osobiście uważam za króla ( nie wiem czy to odpowiednia nazwa) rapu Eminema, ci co się ze mną zgadzają niech wypełnią krótką ankietę.

Zasady są proste odpowiedzi nie bierzemy z internetu!! tylko z własnej głowy.

Odpowiedzi są podane poniżej, proszę aby dopiero po uzupełnieniu testu sprawdzić swoje odpowiedzi :)

Wiem, że lipa bo pokazuje się kto gdzie głosował.

1. 1972r.
  2. Marshall
  3. Batman, dokładniej Robin (utwór Without me)
  4. Białym
  5. Slim Shady
  6. Śpiewa jak czarnoskóry
  7. Dr. Dre