Co ulepszyc? Co enchantować?

Hej, znowu ja witam w dziale Sprzet Komputerowy, mam do was pytanie , czy mozecie doradzic mi co moge ulepszyc badz zenchantowac w moim komputerze? Zaraz podam parametry, miescimy sie w granice 700 zł . ( Dysk tez mozna nowy zakupić )

Parametry komputera :

Procesor : AMD Phenom 9650 Quad-Core Processor 2.30GHz

4,00 GB RAM

Windows 7 Ultimate 64 bit

Geforce gtx 550ti

Dysk 500 gb

Wiatraczki są, nawet 4.

Zasilacz był nowy.

"zenchantowac kompa" co Ci ludzie nie wymysla rofl

a co? w koncu to strona o mmorpg wiec chce klimat zachowac xd

Płyta główna AM3+ i do tego Phenom 965 w 700 zł się zmieścisz nawet zostanie reszta na porządne chłodzenie.

Wykręć procka na 3GHz+ o ile chipset i zasiłka na to pozwolą i graj na tym co masz, a zbieraj na coś lepszego. Za te 700zł nie zrobisz diametralnej różnicy, a wydawać forsy na zwiększenie wydajności 15-30% się nie opłaca.

Jest jakiś konkretny cel tego enchantowania? Jakaś gra którą chcesz odpalić na full detalach? Czy po prostu chcesz się pozbyć 7 stówek? Sam mam podobny sprzęt i TERA śmiga na full detalach w 1920x1080, czego chcieć więcej? ^^

Hej, znowu ja witam w dziale Sprzet Komputerowy, mam do was pytanie , czy mozecie doradzic mi co moge ulepszyc badz zenchantowac w moim komputerze? Zaraz podam parametry, miescimy sie w granice 700 zł . ( Dysk tez mozna nowy zakupić )

Parametry komputera :

Procesor : AMD Phenom 9650 Quad-Core Processor 2.30GHz

4,00 GB RAM

Windows 7 Ultimate 64 bit

Geforce gtx 550ti

Dysk 500 gb

Wiatraczki są, nawet 4.

Zasilacz był nowy.