Z tego co zaobserwowałem grając w tą grę to Polacy bardzo szybko się nią nudzą, zastanawiam mnie co was tak odpycha bo ja gram w to od dawna, jasne czasem jest nudno ale update są na bieżąco i jakoś nie znalazłem lepszej gry, no i do tej pory się nie znudziłem.
Co was nudzi w tej grze?
Dungeonówki są okropnie nudne...
Pierdyliard razy robisz tego samego duna, potem kolejnego.
A na końcu zostaje PvP.
Jakoś nie mam zamiaru grać na siłę aby potem mieć zabawę na PvP.
Gra powinna być fajna w każdym momencie. Nie na end-game.
Gra sama w sobie jest b.dobra ale ile można bić te same mobki i bossy jeśli chodzi o mnie instancjowe mmo na dłuższą metę robią się poprostu nudne bo nawet jeśli dodają nowe postacie to questy i tak pozostają bez zmian i w kółko robi się to samo
Ta gra jest raczej uciążliwa, a nie nudna.
Grałem w wiele dungeonówek, ale tylko w DN jest to tak wkurzające i frustrujące. Przestałem grać chwile po OB bo wbiłem cap'a, a na pvp trzeba było czekać ponad miesiąc... Po jakimś czasie wróciłem, ale nie byłem już wstanie znieść tego ciągłego przymusu powrotu do miasta żeby sprzedać i naprawić itemy i oddać questy(które btw. dawały marnego expa...).Drugą rzeczą jaka mnie wkurzała to wygląd EQ na postaci, okropne.
Akurat w DN Cała grafika idealnie pasuje, wygląd skili, postaci, eq... trzeba poczuć to coś żeby ta gra się podobała..
Denerwuje mnie tylko te PvP....Po co kręcić Max eq w grze jak w PvP i tak każdy ma te same staty i można walczyć bez eq... ono jedynie laddery ale to nie ma dużego znaczenia.. wystarczy wbic jakiś lv i można bawić sie w pvp...
Dungeonówki, no ale jak masz otwarty świat to on nie jest ograniczony i jak coś farmisz to nie farmisz gdzie chcesz tylko na konkretnych mobach.
@Leman. wnioskuję, że mówisz o początkach sea, od tego czasu wiele się zmieniło, jest T4 - wiele zmian w systemie gry, między innymi można expić na questach, jeśli chodzi o oficjalny serwer to ja głównie na questach expie i nie trzeba wracać do miasta żeby naprawić eq
Akurat w DN Cała grafika idealnie pasuje, wygląd skili, postaci, eq... trzeba poczuć to coś żeby ta gra się podobała..
Kopa na ryj chyba poczuć, takie gadanie jest bezużyteczne i pokazuje, że po prostu nie masz argumentów. "Nie lubicie Tibii, bo nie poczuliście tego czegoś".
Dungeonówki, no ale jak masz otwarty świat to on nie jest ograniczony i jak coś farmisz to nie farmisz gdzie chcesz tylko na konkretnych mobach.
Nie rozumiem tego.
Co do DN to po prostu jest nudna, nic mnie do tej gry nie przyciągnęło, zwykła dungeonówka z cukierkową grafiką.
@down:
To co, może specjalnie dla Ciebie zrobili tą grę? (Twoje zdanie akurat jest obusieczne) Tak czy inaczej nigdzie nie piszę, że to ma być recenzja. Dodając do tego, że ja nie potrzebuję dodawać argumentów do tego co przedstawiłem, natomiast Ty atakujesz wszystkich, którym się gra nie spodobała, bo "nie poczuli tego czegoś", więc musisz napisać czego nie poczuliśmy.
Takeshi ta gra nie była robiona dla cb i nie musi ci się podobać... Twoje argumenty są super " zwykła dungeonówka " . normalnie recenzja.
Nie rozumiem tego.
Tam miało być, że świat nie jest nieograniczony.
Masz grę z otwartym światem, no może nie powtarzasz dungów, ale chcesz zdobyć np broń na jakiś tam lvl no to farmisz na konkretnych mobach i to nie tak, że coś się dzieje po prostu chodzisz i zabijasz te same moby. No ale co kto lubi, ja np wolę pochodzić na dungeony.
Mi tam się nie nudzi. Wole farmić dungeony i robić rozpierduchę z fajnymi skillami, niż stać na spocie godzinę i farmić moby trzymając (jak to jest w L2) F1, czasem klikając F2. Równie dobrze mogę sobie ustawić jakieś autoatakowanie mobów i położyć ciężarek na F1, co minutę klikając na potek.
gra się szybko nudzi i nie do końca można powiedzieć czemu. Po prostu w każdym dungu. robi się TO SAMO grafika fajna, skile też niczego sobie ale nie ma "Tego Czegoś" - co przyciąga na dłużej.
Pozdrawiam hejterów.
No wiadomo zamkniety swiat i denne instancje. Ile razy mozna farmic te same instancje ? Swiat zamkniety = niewypał. Ludziom lasuje sie mózg jak sa ograniczeni w ogole zadnej spwobody w tej grze. Dla mnie wszystkie instancjówki to crapy.
Mi tam się nie nudzi. Wole farmić dungeony i robić rozpierduchę z fajnymi skillami, niż stać na spocie godzinę i farmić moby trzymając (jak to jest w L2) F1, czasem klikając F2. Równie dobrze mogę sobie ustawić jakieś autoatakowanie mobów i położyć ciężarek na F1, co minutę klikając na potek.
Właśnie o to mi chodziło @Takeshi, mnie to dziwi jak ludzie mogą tak chodzić na spota i tak farmić. Dragon Nest jest o tyle fajny, że nie trzeba w niego grać całymi dniami, ludzie narzekają, że mało ftg i nie mogą dungów spamować, na początek to jest trochę problemowe ale jak się trochę pogra to wcale ich nie trzeba robić, no chyba, że daily.
Z tego co zaobserwowałem grając w tą grę to Polacy bardzo szybko się nią nudzą, zastanawiam mnie co was tak odpycha bo ja gram w to od dawna, jasne czasem jest nudno ale update są na bieżąco i jakoś nie znalazłem lepszej gry, no i do tej pory się nie znudziłem.