Co Wy na kanał YT dla ludzi od ludzi?

d*pa

Ja osobiscie nie jestem chetny(z braku czasu). Ale pomysl wydaje mi sie ogolnie dobry. Wiadomo ze im wiecej ludzi tym wieksza zabawe ma sie z gier a co za tym idzie z ogladania tego. Jak cos takiego uda ci sie stworzyc na pewno obejrze.

Pomysł dobry ;) Wydaje mi się że może taki projekt wypalic

Nooo, tylko że do tego projektu potrzeba ludzi!! :D

Ja mógłbym wziąć udział w takim projekcie, jeżeli oczywiście się nadam tu macie mój kanał na którym coś tam robię http://www.youtube.com/user/KitoHoppe?feature=mhee

Bardzo fajny pomysł bo na oficjalnym kanale tej strony ostatnio niestety gameplaye to taka rzadkość jak czterolistna koniczyna.

ja mógłbym się przyłączyć :)

Tak, niczego światu nie potrzeba jak piedyliardowego kanału o minecraftcie. Ludzie, trochę kreatywności; jedyne co jest tutaj warte uwagi to SA MP

nie powiedziałem że będzie tylko minecraft :*

Jeżeli projekt wypali to w krótkim czasie dostaniecie masywny nalew widzów.

no byłoby super XD

Mogę zrobić bit pod intro & outro. Majk Gajver, rest in pis! Gad sejw de kłin!

Lubie masło i orzeszki, i ta ciota co mi daje warny niech się ma na baczności! Powrócę jak feliks z papirusu!

warn_ico.png
Warn za double post i offtop. Co w twoim wypadku sumuje się na bana. Do widzenia ! - crracked

No ale taki projekt na polskim yt istnieje i nazwa się Zjednoczone Republiki Grania.

Nie widze, aby Youtube dało ograniczenie do jednego pomysłu. Jest w uj let's pleyerów i nikomu to nie przeszkadza.

zgodzę się z Kristalem ! :D

Nie kręciłem jeszcze nic na YT ale jestem chętny.

chętnych proszę o kontakt na skype lub na PW ! :D

d*pa