Co wybrać CoD BOII czy BF4

Cześć.

Chciałbym sobie zacząć grać w jakiegos FPS ....

zastanawiam się, czy kupic CoD BOII czy BF4... z drugiej strony, nie wiem jak to z optymalizacją na pc u jednego i drugiego.

Ale co najwazniejsze, zastanawiam się nad populacją w BF4 ?

Czy moze jednak - KLASYKA CS : GO kupić, tutaj jakoś sam juz nie wiem. Generalnie w FPS grywałem na bazie CrossFire, ale obecnie się nie da bo hacków, i mało populacji

cs go nie jest klasykiem, nie myl pojęć :), w obu grach nie powinno być problemów z aktywnością graczy

Sytuacja z bf'em wygląda tak...

-Problemu z populacją nie ma (znaczna większość graczy gra na mapach z podstawki, czyli bez dodatków)

-Gra dostaje aktualizacje i od czasu do czasu wejdzie jakiś mniejszy dodatek za darmo w postaci np mapy.

-Po tym, jak hardline zawalił sprawę, większość graczy wróciła do 4-rki

Sam też wczoraj pytałem na forum, jak wygląda sytuacja w BO II, ogólnie na steamie było pokazane, (w godzinach wieczornych sprawdzałem) Jest ponad 6k graczy online. W CoD'a nigdy nie grałem, więc nie mogę więcej powiedzieć.

http://steamcommunity.com/app/202990/

Wybierz to co Ci bardziej pasuje. Jeśli wolisz szybkiego fps'a to bierz CoD'a. Jeśli chcesz trochę wolniejszego fps'a w którym możesz spokojnie przykampić to bierz BF'a :)

Bf4 jest lepszym wyborem, chociaż sam mogę polecić jeszcze inną grę Planetside 2. O ile przy bf3 spędziłem 20-30 godzin i mnie już gra znudziła. To przy Ps2 spędziłem kilkaset godzin, przejmując kontynent.

Cześć.

Chciałbym sobie zacząć grać w jakiegos FPS ....

zastanawiam się, czy kupic CoD BOII czy BF4... z drugiej strony, nie wiem jak to z optymalizacją na pc u jednego i drugiego.

Ale co najwazniejsze, zastanawiam się nad populacją w BF4 ?

Czy moze jednak - KLASYKA CS : GO kupić, tutaj jakoś sam juz nie wiem. Generalnie w FPS grywałem na bazie CrossFire, ale obecnie się nie da bo hacków, i mało populacji