Co wybrać!

Witam mam problem nad wybraniem prezentu na Święta zamierzam go kupić dla brata (15 lat). Gra na konsole Xbox 360 do wyboru mam :

UFC Undisputed 2010 (129 zł)

MMA EA Sports (199 zł)

proszę o jakieś sensowne wypowiedzi i najlepiej z jakimś porównaniem.

PS: jeżeli nie macie nic sensownego do napisania nie nabijajcie sobie postów.

Pozdrawiam

Sam myślałem nad kupnem UFC. Ale pograłem w demo i słabo mi się grało. Wszystko było takie... dziwne, wydawoło się mało realistyczne. Czytałem, że w walkach online gra jest wolniejsza o 30% (tak samo z resztą jak w poprzedniej). Nie wiem może jakbym kupił pełną wersję to może... Grałem w 2009 i moim zdaniem ta część jest lepsza od 2010. A co do EA... z filmików lipa, ale nie wiem bo nie grałem może rozgrywka fajnie zrobiona. Dema nie było więc nie miałem jak ogarnąć.

Ja za to grałem w MMA na ps3, i też takie jakieś mało dynamiczne...a nie może być inny gatunek gier?

tak tylko między tymi dwoma grami, obejrzałem kilka filmików i z tego co widzę to UFC ma ładniejsze detale typu owłosienie itp. ale widziałem też , że w MMA można walczyć na ringu i w klatce a w UFC chyba tylko w klatce czy mam racje ?

UFC to tylko walki w klatce. A może boks? Fight Night Round 5. Nie powiem Ci czy fajna bo nie grałem, ale może jest demo.

ok kupiłem UFC, dziękuje za dobre chęci i pomoc.

proszę moda o zamknięcie tematu.

Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt.

Witam mam problem nad wybraniem prezentu na Święta zamierzam go kupić dla brata (15 lat). Gra na konsole Xbox 360 do wyboru mam :

UFC Undisputed 2010 (129 zł)

MMA EA Sports (199 zł)

proszę o jakieś sensowne wypowiedzi i najlepiej z jakimś porównaniem.

PS: jeżeli nie macie nic sensownego do napisania nie nabijajcie sobie postów.

Pozdrawiam