Co Wybrać

Więc tak mogę zakupić CoD 4 Modern Warfare lub Medal of Honor 2010. I tu moje pytanie do was jak stopi scena w oby grach. Chodzi mi o ilość serwerów graczy, mod-y, ilość map itp. itd. Proszę nie podawać innych gier. Gry w które gram:

-Black Ops

-Bad Company 2 + Vietnam

-Modern Warfare 2 (alterIW)

-Czasami CS 1.6

Ja bym Ci polecił Kupić medal of honor ,bo jak grałeś w dwójkę modern warfare to nie opłaca się grać w jedynkę bo są identyczne.

A jeżeli nie będziesz chciał medal of honor to graj nadal w battlefield'a bad company bo on wymiata z tych wszystkich gierek.

No bardziej wole Black Opsa bo walka jest dynamiczniejsza.

Ale MW2 i MW to nie te same gry. W MW2 nie ma dedyków, Praktycznie nie ma modów. A duzo osób gra w medal of honor.

ja osobiscie gralem tylko w Medal of honor Airoborne ale postawil bym i tak na medal of honor 2010

Stawiam na Medal of Honor.

Jeśli masz MW2 to lepiej postawić na coś "nowego".

Z tego co mi wiadomo to na brak serwerów nie można narzekać.

Na gametracker jest tylko 6 polskich serwerów MoH (850 wszytskich). A CoD 4 ma 150 Pl (7700 wszytkich)

ja polecam Cod 4. Tam naprawdę jest dynamiczna rozgrywka.

Więc tak mogę zakupić CoD 4 Modern Warfare lub Medal of Honor 2010. I tu moje pytanie do was jak stopi scena w oby grach. Chodzi mi o ilość serwerów graczy, mod-y, ilość map itp. itd. Proszę nie podawać innych gier. Gry w które gram:

-Black Ops

-Bad Company 2 + Vietnam

-Modern Warfare 2 (alterIW)

-Czasami CS 1.6