Co wybrać

Witam, dawno nie miałem styczności z Lineage 2, ale kolega zaproponował mi powrót więc po dłuższym zastanowieniu (szczególnie że wyszedł dodatek który podobno sporo zmienił),chcę zacząć grać na serwerze Naia.

Chciałbym prosić o pomoc w ewentualnym wybraniu postaci albo opisaniu kilku zmian. Zastanawiam się nad Kamael Tyrr Doombringer, human tyrr duelist, human yul archer, dark elf wynn summoner, co moglibyście doradzić pod PVP i party PVE?Nie orientuje się jak teraz wygląda granie po tych przemianach postaci.

Dziekuję z góry za pomoc i pozdrawiam.

Jedyne co można polecić pod PvP na serwerach NC West są dobre skrypty. Jeśli chcesz się sprawdzić z żywymi przeciwnikami (a nie skryptami) wybierz serwery EU B)

Rozumiem że każdy ma swoje zdanie na temat serwerów dziekuję Ci za tę odpowiedz. Niestety lubie grać z przyjaciółmi więc jednak skupie się na serwerze nawet z botami, więcej przyejmności sprawi mi ich pokonywanie. Nadal podtrzymuje moje pytanie ponieważ naprawde ciężko jest znaleźć takie porównanie. Więc prosił bym o jakieś odpowiedzi na dany bo jednak serwer zostanie bez zmian =)

Pozdrawiam

Hmm..Kamael Doombringer fajna postać w graniu pve,klimatowa,natomiast jeśli chodzi o jego skuteczność w pvp to chyba wypada średnio.To zawsze była dobra postać vs magowie,od kroniki H5 trochę go zboostowali bo był za słaby w defensywe.Nie wiem jak zpisuje się na GoD ale zawsze miał opinie postaci nie za bardzo przydatnej na siege(walki o zamki mass pvp).Po prostu miał skille które go mocno boostowały na chwilę ale się reusowały(odnawiały)z kilka,kilkanascie minut.Human archer spoko,dobry dps,myślę,że przydatny do party jak najbardziej,w pvp też sobie radzi,nom ale w L2 żeby wymiatać archerem na pvp to trzeba sporo czasu poświęcić na praktykę,nie jest to proste.W otwartym terenie zawsze masz szansę.Dark elf summoner,nie wypowiem się za wiele bo nim grałem tylko na priv serwerze high rate,tak aby sprawdzić skile,wiem,że może być dobry w pvp ale ciężko go ogarnąć.Moim zdaniem human duelist jest pro w pvp,w pve do party tak średnio się nadawał z reguły ale w pvp sama przyjemność grania..kozak.

Dzięki wielkie za takie ogólne streszczenie, to chyba zrobie łucznika, najwidoczniej jest wszechstrony do pve do party i do mass pvp o które głównie chodzi w L2 :)

Pozdrawiam

Witam, dawno nie miałem styczności z Lineage 2, ale kolega zaproponował mi powrót więc po dłuższym zastanowieniu (szczególnie że wyszedł dodatek który podobno sporo zmienił),chcę zacząć grać na serwerze Naia.

Chciałbym prosić o pomoc w ewentualnym wybraniu postaci albo opisaniu kilku zmian. Zastanawiam się nad Kamael Tyrr Doombringer, human tyrr duelist, human yul archer, dark elf wynn summoner, co moglibyście doradzić pod PVP i party PVE?Nie orientuje się jak teraz wygląda granie po tych przemianach postaci.

Dziekuję z góry za pomoc i pozdrawiam.