Co wybrać?

Witajcie mam pewien dylemat nie wiem w co pograć. W sensie tak 4fun nie żeby hajcić itd od tego mam csa. Aktualnie gram w FMA 15, CS GO ale szukam 3 gierki żeby zająć czas z rana i wieczorem.

Myślę aktualnie nad Grim Dawn (Ma wyjść nowa postać chyba już za kilka dni), POE (Nowy akt fajny ? szybko dojdę do niego ?), Skyforge (Fajna ta gierka ? ogarnąłem tutorial ale statki itd nie odstraszą ?), Cabal 2 (Myślę nad tą gierką no ale nie wiem), Devilian od Trionu rusza niedługo ?. Co wybrać według was i dlaczego.

Skończenie całego POE pod względem fabularnym zajmuje może z 10-12 godzin. Co do nowego aktu to nawet jak na PoE to jest bardzo dobry.
Cabal 2 to totalny crapiszon nie warty nawet ściągania. Optymalizacja kuleje a klimatu nie uświadczyłem, grając w niego czułem się jak przy każdym masowo produkowanym mmo z korei.
Devilian pewnie za ruszy na parę miesięcy.
Skyforge jest ładny i przyjemny ale nic poza tym i po 2-3 dniach wieje nudą.
Grim Dawn jest godnym następcą TQ.

Z tych tytułów celowałbym w Skyforge, PoE i Grim Dawn i wybrał to które najbardziej pasuje do moich preferencji względem budowy świata. Klimaty typowo średniowieczne PoE czy cyberpunkowy skyforge albo całkiem odmienny post-apo Grim Dawn.

Dzięki za odpowiedź. Gram w Grim Dawna ale czekam na new postać Szamana. PoE jakoś do mnie nie przemawia a co do Skyforge jak po kilku dniach wieje nudą to chyba odpada. Jakieś inne propozycje masz ? ;>

Może wildstar? Dosyć dobre mmo z otwartym światem i średnio wymagającym pve.
A jak coś z single to może The Incredible Adventures of Van Helsing?

Wildstar to gra dla osób szukających wyzwania. Z każdym patchem twórcy próbują tę grę zcasualować, jednak dalej trzyma pewien poziom trudności. Ta gra wymaga dużej zręczności i koordynacji (w przypadku raidów) - jeśli jesteś na prawdę dobrym graczem, to jak uda ci się wbić lvl capa i porobić attunement to zapraszam do gildii Codex. :)

Hmm Van Helsing nie wiem a Victor Vran fajny ? Szukam czegoś w co pogram 4fun bez spiny i szybki poziom itd.

Van Helsing cz.3 wymiata,ale trzeba miec oryginal aby wycisnac z tej gry to co najlepsze. Victor Vran taka podróbka Helsinga, mozna pograc, ale d*py nie urywa. Zostan przy FM15, jedyna sluszna gra ^^

Tyle w FMa mucę nudzi mnie. Pogram może w Dark Orbit.

Witajcie mam pewien dylemat nie wiem w co pograć. W sensie tak 4fun nie żeby hajcić itd od tego mam csa. Aktualnie gram w FMA 15, CS GO ale szukam 3 gierki żeby zająć czas z rana i wieczorem.

Myślę aktualnie nad Grim Dawn (Ma wyjść nowa postać chyba już za kilka dni), POE (Nowy akt fajny ? szybko dojdę do niego ?), Skyforge (Fajna ta gierka ? ogarnąłem tutorial ale statki itd nie odstraszą ?), Cabal 2 (Myślę nad tą gierką no ale nie wiem), Devilian od Trionu rusza niedługo ?. Co wybrać według was i dlaczego.