Co z tematem odnośnie Tera Online "Wielkie włamanie do TERA Online. Hakerzy mogą zaszkodzić naszym komputerom i instalować keyloggery!"

Witam, mam pytanie odnośnie Tera Online.

Piszę 1x jakikolwiek temat.

Jestem zainteresowana sprawą ,włamania do Tery Online , niżej umieszczam link.

Z góry przepraszam za jakiekolwiek złe sformułowania.

https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/wielkie-wlamanie-do-tera-online-hakerzy-moga-zaszkodzic-naszym-komputerom-i-instalowac-keyloggery

Pytam ze względu iż osobiśćie gram w Terę Online , ale po ostatnich "bugach" , np. :

-nagły skok expa.

-brak misji , niektórych

-nie działające niektóre skille

-wylogowywanie z serwera

-nagłe zamknięcie gry

Przeczytałam ów materiał , który jest powyżej zamieszczony.

I szczerze mówiąc niewiem co dalej z tą grą będzie ?

Z góry dziekuje za jakieś odpowiedzi ,i przepraszam za jakiekolwiek błędy. Pozdrawiam ;3

Większość z tych rzeczy to jeden stek bzdur, nigdy nie było możliwości bugowania expa, misje nigdy się nie buguja tylko ludzie są za głupi by je robić, skille od zawsze działają i nigdy nie było z nimi problemów, wylogowywanie z serwerów było tylko na Europie podczas ataków DDoS, a nagle wyłączenia serwerów są tylko w przypadkach takich jak ostatni atak hackerski, który już nie jest aktualny bo możliwość wyciągania danych metodą string została zablokowana. To tyle.

Dlatego ja gram na US, omijają mnie te cyrki, które tworzy GameForge.

Witam, mam pytanie odnośnie Tera Online.

Piszę 1x jakikolwiek temat.

Jestem zainteresowana sprawą ,włamania do Tery Online , niżej umieszczam link.

Z góry przepraszam za jakiekolwiek złe sformułowania.

https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/wielkie-wlamanie-do-tera-online-hakerzy-moga-zaszkodzic-naszym-komputerom-i-instalowac-keyloggery

Pytam ze względu iż osobiśćie gram w Terę Online , ale po ostatnich "bugach" , np. :

-nagły skok expa.

-brak misji , niektórych

-nie działające niektóre skille

-wylogowywanie z serwera

-nagłe zamknięcie gry

Przeczytałam ów materiał , który jest powyżej zamieszczony.

I szczerze mówiąc niewiem co dalej z tą grą będzie ?

Z góry dziekuje za jakieś odpowiedzi ,i przepraszam za jakiekolwiek błędy. Pozdrawiam ;3