Ja już to czuję teraz o 12:47 jest 751 osób z PACCEM i myślę sobie co będzie za tydzień jak i facc wejdzie 1500 osób?
Co Zrobić?
Powinni jeszcze cofnąć do 7.6 albo 8.0 i byłoby zajebiśćie.
Osobiście odpadłem. Jest 900 osób online i na mainie okolo 400 a już wszystkie expy zawalone ;/ Powodzenia dla tych co będą grać.
edit: Ten exp x2 mało da jeśli nas respie będzie 10 osób to lepiej zagrać sobię na świecie 200 i mieć spokój.
Za (nie)długo myślę, że sytuacja się troche uistatkuje.
Jezeli by ktos chcial to zapraszam na serwer Harmonia!
Osobiście odpadłem. Jest 900 osób online i na mainie okolo 400 a już wszystkie expy zawalone ;/ Powodzenia dla tych co będą grać.edit: Ten exp x2 mało da jeśli nas respie będzie 10 osób to lepiej zagrać sobię na świecie 200 i mieć spokój.
Jak pewnie do Ancient Temple w Thais lecisz to sie nie dziw. jest pełno expowisk, w całym świecie, wystarczy chwilę pochodzić, a jak się leci do pierwszego lepszego expowiska to sie nie dziw.
Up to się mylisz, zwiedziłem mase expów i wszystko zawalone ;]
np. Cyce na południe od Thais, mount sternum i niedaleko pod ziemią.
Roty na Darashii, Thais, Venore, Liberty Bay zawalone.
Wszystkie tomby zawalone.
Na kopalniach też sporo osób się kreciło.
Amazon camp w Veno tez nieźle zaludniony.
Ank larvy zajęte.
A expy typu edron trolle se daruje ;]
orientujecie sie moze kiedy bedzie dostep dla facc? bo na tibia.com nie ma wzmianki o tym rzekomym tygodniu, a skoro artykul zostal napisany 13 czerwca to jutro juz powinno sie dac wbic, ale tu z kolei nie wiem o ktorej godzinie
@
ok znalazlem na tibia.com tez 13 byl napisany ten artykul czyli powinno sie dac dolaczyc wtedy kiedy zaczyna sie dzien tam u cipsoftow
Witam, mam pytanko ponieważ do tygodnia będę zaczynał grać z kumplami na nowym servie w tibi 2x exp i 2x skille i mam wzwiasku do tego pytania:
- Kim opłaca się grać na pvp (Na 30-50+)?
- Kim średnio sie skiluje nietrzeba kasy dużo wydawać a jak sie wyskiluje jest fajny do expa i pvp?
- I kim sie fajnie gra do 40 bez pacc ?
Z góry Dzięki ;>