Witam.
Ktoś orientuje się jak wygląda populacja w COD 4 ? Bo nie wiem czy warto kupować czy nie
Witam.
Ktoś orientuje się jak wygląda populacja w COD 4 ? Bo nie wiem czy warto kupować czy nie
Ostatnio grałem pół roku temu i było sporo serwerów.Nie sądzę żeby wiele od tego czasu się zmieniło
Polecam bardziej kupić BO2. Populacja ciągle na przyzwoitym poziomie, na dobrą sprawę nawet dlc nie trzeba kupować.
Call of Duty: Modern Warfare (zwany potocznie czwóreczką) skończył się parę miesięcy po wyjściu kontynuacji czli Call of Duty: Modern Warfare 2. Mówię tu oczywiście o prawdziwych serwerach na modzie promod czyli zbalansowany system broni, usunięte gadżety typu C4 czy RPG, brak broni OP tj. automatyczne snajperki, oraz brak systemu perków. Czysty skill, największa przyjemność z rozgrywki, mecze zazwyczaj 5 na 5, lub serwery większe z limitem snajperek 1/2 na drużynę. Brak map z bugami ścian czy zbyt małych na normalną rozgrywkę (Shipment). Czasem widzę jak ktoś ze znajomych gra lub zaprasza do gry. Okazuje się że głównymi graczami są obecnie włosi i ruscy... więc ping zarówno w jedną jak i w drugą stronę jest beznadziejny. Tak bardzo dynamiczna gra potrzebuje płynnego połączenia, a już przy różnicy 30-40ms między graczami to przewaga.
Ogólnie jeśli chcesz już w CoD'a grać, a nie BFa czy CSa to chyba lepiej trzymać się najnowszych produkcji, sam zakończyłem przygodę na BlackOps i nie zamierzam kupować nowych części do póki serwery nie będą znowu stały stabilnie i znów będą podatne na modyfikację. Bo kiedy widzę jak ktoś z 7 metrów zabija mnie nożem to mam wrażenie że gra jest jednak zbyt zbugowana lub przesadzona. Jedyne co mi się podoba to rzucanie nożami - czyste szczęście jeśli losowo rzucasz i jeszcze zabijesz
Nigdy nie grałem na Promodzie bo po prostu mi nie pasował. Granie 5 vs 5 w taką grę dla mnie mija się z celem. W CS'a gram od ładnych kilkunastu lat i nie zamierzam przerywać BF troszkę mi nie podchodzi. Mam dobre wspomnienia z Cod 4 dlatego pytam czy jest sens kupować bo jeśli jest na prawdę tak jak napisałeś z tym pingami to troszkę kiepsko :/
Witam.