COD 4 używany

Jeżeli kupie używaną grę (np.alle*ro) będę mógł grać na multiplayer z tym kluczem (bez obawy o serwer z punkbuster ze klucz jest już używany)?.Chyba że znacie jakąś stronę z cd-key'em do coda 4 w przystępnej cenie. Z góry dziękuje.

Ja posiadam takowy klucz (Nieuzywany) Gre kupiłem pół roku temu :)

daruj se ta gre bo to badziew pograj w AvA albo w BFa jakiegos

UP#

Jesteś trollem.

Co do tematu: będziesz mógł, ale radzę kupować z pewnego źródła!

daruj se ta gre bo to badziew pograj w AvA albo w BFa jakiegos

Prawdziwy fan gier FPS nie wyzywa innej gry posiadam wszystkie części COD'A (Oprocz własnie cod4) , w Battlefielda tez gram (bf3 (co widać po syg.) bc2 oraz bf2).A, jeżeli chodzi o AVA to grałem chwilke i MMOFPS'Y ODPADAJA ;d

Wracając do tematu to dziękuje za pomoc będe szukał odpowiedniego żródła.Temat do zamknięcia.

cod 4 możesz kupić raczej tanio skoro modern warfare 2 idzie kupić za 45zł oryginała

Mi się zdarzyła taka sytuacja ,że kupiłem klucz do coda 4 lecz po tygodniu okazało się iż ten gość wszystkim sprzedawał 1 klucz :) // poza allegro

Polecam ci kupić klucz za 20 zł z pewnej firmy z allegro. Nowy cod4 kosztuje ok 50zł wersja pudełkowa.

Kupuj Oryginał , nigdy nie wiadomo z takimi używanymi . Raczej będzie Cie wywalało , bo klucz będzie używany.

Jeżeli kupie używaną grę (np.alle*ro) będę mógł grać na multiplayer z tym kluczem (bez obawy o serwer z punkbuster ze klucz jest już używany)?.Chyba że znacie jakąś stronę z cd-key'em do coda 4 w przystępnej cenie. Z góry dziękuje.