Siema, mam ochotę pograć w coda. Nie grałem w te nowsze części, a moja przygoda skończyła się po mw3.
I dlatego mam pytanie czy jakiś z nowych codów dorównuje mw 1,2 klimatem i rozgrywką? Zastanawiam się nad ghostem...
COD. Dobry jak mw2?
Nie stanowczo nie polecam najnowszej części, za dużo robotów za długie mapy to już nie ten sam cod, fajnych przerywników też już nie ma :>, moggli by to nazwać crisis 4, ale na pewno nie CoD
Ostatnim moim CoD-em był black Ops, zagrałem dziś u kolegi w toto i porażka co to się porobiło :>
Polecam Black Ops 1 i 2. Nowsze części to crap. Oczywiście jeśli chodzi o klimat. W black opsach przenosi nas w niektórych misjach do 1960 z tego co pamiętam.
blackopsik 3 super, polecam. 110 fps na moim sprzecie ¬ max detail, bez tekstor na extra - powoduja leak pamieci vramu(w grafie) -> dlatego tyle minusow, ale wystarczy zmienic na high.
Intel Core i7 4790K @ 4.5Ghz | MSI Z97 MPOWER MAX
MSI 970 Gaming OC | Ocz 16 GB DDR 3 2133 Mhz
Brutus M23 | XFX 550 Modular |
Acer Predator XB270HAAbprz | LG 27EA63
Corsair K70 RGB Vengeance | Razer DeathAdder Chroma
Na takim sprzęcie to nic dziwnego....
A co do tematu to poza black ops 1 i 2 nie warto tracić czasu na nowe CoD'y
Ja tam polecam Ghosts i BO( obie częśći).
Intel Core i7 4790K @ 4.5Ghz | MSI Z97 MPOWER MAX MSI 970 Gaming OC | Ocz 16 GB DDR 3 2133 Mhz Brutus M23 | XFX 550 Modular | Acer Predator XB270HAAbprz | LG 27EA63Corsair K70 RGB Vengeance | Razer DeathAdder Chroma Na takim sprzęcie to nic dziwnego....A co do tematu to poza black ops 1 i 2 nie warto tracić czasu na nowe CoD'y
i5 w grach to jak i5,
970 to nic wielkiego
a ram poza streamem malo daje, wiec w zasadzie to sredni komp dzwignie
Siema, mam ochotę pograć w coda. Nie grałem w te nowsze części, a moja przygoda skończyła się po mw3.
I dlatego mam pytanie czy jakiś z nowych codów dorównuje mw 1,2 klimatem i rozgrywką? Zastanawiam się nad ghostem...