COD. Dobry jak mw2?

Siema, mam ochotę pograć w coda. Nie grałem w te nowsze części, a moja przygoda skończyła się po mw3.
I dlatego mam pytanie czy jakiś z nowych codów dorównuje mw 1,2 klimatem i rozgrywką? Zastanawiam się nad ghostem...

Nie stanowczo nie polecam najnowszej części, za dużo robotów za długie mapy to już nie ten sam cod, fajnych przerywników też już nie ma :>, moggli by to nazwać crisis 4, ale na pewno nie CoD

Ostatnim moim CoD-em był black Ops, zagrałem dziś u kolegi w toto i porażka co to się porobiło :>

Polecam Black Ops 1 i 2. Nowsze części to crap. Oczywiście jeśli chodzi o klimat. W black opsach przenosi nas w niektórych misjach do 1960 z tego co pamiętam.

blackopsik 3 super, polecam. 110 fps na moim sprzecie ¬ max detail, bez tekstor na extra - powoduja leak pamieci vramu(w grafie) -> dlatego tyle minusow, ale wystarczy zmienic na high.

Intel Core i7 4790K @ 4.5Ghz | MSI Z97 MPOWER MAX
MSI 970 Gaming OC | Ocz 16 GB DDR 3 2133 Mhz
Brutus M23 | XFX 550 Modular |
Acer Predator XB270HAAbprz | LG 27EA63
Corsair K70
RGB Vengeance | Razer DeathAdder Chroma

Na takim sprzęcie to nic dziwnego....

A co do tematu to poza black ops 1 i 2 nie warto tracić czasu na nowe CoD'y

Ja tam polecam Ghosts i BO( obie częśći).

Intel Core i7 4790K @ 4.5Ghz | MSI Z97 MPOWER MAX MSI 970 Gaming OC | Ocz 16 GB DDR 3 2133 Mhz Brutus M23 | XFX 550 Modular | Acer Predator XB270HAAbprz | LG 27EA63Corsair K70 RGB Vengeance | Razer DeathAdder Chroma Na takim sprzęcie to nic dziwnego....A co do tematu to poza black ops 1 i 2 nie warto tracić czasu na nowe CoD'y

i5 w grach to jak i5,

970 to nic wielkiego

a ram poza streamem malo daje, wiec w zasadzie to sredni komp dzwignie

Siema, mam ochotę pograć w coda. Nie grałem w te nowsze części, a moja przygoda skończyła się po mw3.
I dlatego mam pytanie czy jakiś z nowych codów dorównuje mw 1,2 klimatem i rozgrywką? Zastanawiam się nad ghostem...