Dokładnie Raven. Pobieranie nie jest zabronione, ponieważ jeśli coś jest w necie to nikt nikomu nie zabroni z tego korzystać zabronione jest tylko uploadowanie plików z licencja nie freemium i shareware. I szanujzieleń ogarnij się każdy ma na kompie pirackie filmy, mp3 nawet gry i to co mówisz jest chore bo nie każdy jest milionerem, żeby wypróbować każdą nowa grę. Założę się, że i Ty masz jakieś pirackie mp3 lub filmy. Może nawet nie wiesz, że to też pirat jest. Wole zagrać w MMO lub coś freeware ale jeśli jakaś gra spodoba mi się to chętnie ja kupie chociażby wspólnie. Więc skończ te swoje wywody bo to dziwne jest nawet tak powiem. Spróbuj zrozumieć drugiego człowieka. No i co do tej Twojej policji to oni mają to szczerze daleko w poważaniu. Są ważniejsze sprawy niż piractwo..
CoD:Modern Warfare 3 Przebija Battlefield3?
Co do piracenia, pobrał sobie łepek grę z neta i płacze, że nie ma trybu multiplayer, doprawdy dziwne. Ta gra została zrobiona głównie pod ten tryb, dlatego się nie dziw, że taka krótka. Przypomnij sobie poprzednie Battlefield'y pomijając Bad Company, każdy miał nijaki tryb single player, za to multi łapało za jaja.
Call of duty od paru lat pozostaje niezmienne, Battlefield przeszedł duże zmiany, dlatego choćby z tego powodu zagłosowałem na BF, choć nie miałem jeszcze szansy zagrać w COD, ale zbytnich rewolucji nie oczekuję oprócz dosyć ciekawej, nowej fabuły. Multiplayer w tej grze jakoś nigdy mnie zbytnio nie zaciekawił, jest dobre do odprężenia się, porobienia rozpierduchy i postrzelania we wszystko co się rusza, gdzie teamplay jest zerowy i grę może wygrać jedna - dwie osoby. W BF, a przynajmniej w tych starszych częściach, bez teamplayu gry nie dało się wygrać, choćby nie wiem jak ktoś byłby dobry, nie przeleci całej mapy w ciągu minuty.
To, że ściągnąłeś grę z torrentów czy byle czego nie musisz się tym chwalić. Możesz to zachować dla siebie.
przybija jedynie fabułą czyli singlem chociaż w bf3 też jakaś jest
Dobijają mnie ludzie którzy piszą "ja mam wszystko orginalne i będę was wyzywał" skoro masz tyle kasy to proszę bardzo idź i to sobie kup!Sam nie popieram piractwa , gram tylko w gry mmorpg i mam parę gier orginalnych żeby się dało grać przez neta.Najbardziej jak do tej pory dobił mnie użytkownik szanujzielen czy jakoś tak.Nikt ci nie uwierzy , że masz całego czystego kompa musisz mieć chociaż 1 piosenkę ściągnietą , 1 film , albo chociaż grasz na prywatnych servach gry typu wow , albo aion i z tego co widzę temat jest o tym która gra lepsza , a nie o tym , że spiraciłeś grę , a ja nie , ja to popiera, , ale ja nie.....
a mnie dobijasz Ty
musisz mieć chociaż 1 piosenkę ściągnietą , 1 film , albo chociaż grasz na prywatnych servach gry typu wow , albo aionbo co ? bo jak nie mam to od razu jakiś problem ? w dzisiejszych czasach pełno różnych portali typu yt, wrzuta, fb, na których nie problem posłuchać czegoś, filmy można oglądać online lub chodzić do kina (jak się ma pieniądze), na privach nie gram, ponieważ każdy wie co tak na prawdę tam działa i w ilu procentach, zatem nie płacz że nie masz pieniędzy i musisz być piratem,
nie mam pieniędzy na samochód, po prostu nie kupuje go = nie jeżdżę nim
poucz się, zarób, a dopiero wtedy zabieraj głos
żeby nie robić offtopa, jak zrobił to "kolega" wyżej, zagłosowałem na NIE
Zaiste więc, z tematu CoD:Modern Warfare 3 a Battlefield 3, przeszliśmy na temat piractwa... Powiem tak: Bądźcie Polakami! Okradajcie Niemców!
Co do gier, Battlefield "lepsiejszy"
Zaiste więc, z tematu CoD:Modern Warfare 3 a Battlefield 3, przeszliśmy na temat piractwa... Powiem tak: Bądźcie Polakami! Okradajcie Niemców!Co do gier, Battlefield "lepsiejszy"się śmiej, moim zdaniem BF już od dawna dawna ma przewagę nad CODem, a o innych tytułach nie wspomnę :-)
a to że single jest okrojone to nic dziwnego, wszystko teraz idzie w stronę GRACZY (nie 1 gracza), a zatem multi
Podobny temat już macie na forum:
Zamykam.
A więc takie małe pytanko. Czy według was CoD MW 3 bije na głowe Battlefield3?
Ja myśle że tak. Szkoda,bo Battlefield3 wychodził długo , a CoD kilka miesięcy a i tak jest lepszy.
Co mi sie nie spodobalo w Battlefield3?
-Jedyne 12 misji, liczyłem na coś więcej, a gre przeszedłem w kilka godzin.
-Brak trypu Multiplayer
-Dużo przekleństw, nie jestem przyzwyczajony do wulgaryzmów w FPS'ach , może w Wiedźminie 2 a i owszem.
Co wy sądzicie?