CoD:Modern Warfare 3 Przebija Battlefield3?

A więc takie małe pytanko. Czy według was CoD MW 3 bije na głowe Battlefield3?

Ja myśle że tak. Szkoda,bo Battlefield3 wychodził długo , a CoD kilka miesięcy a i tak jest lepszy.

Co mi sie nie spodobalo w Battlefield3?

-Jedyne 12 misji, liczyłem na coś więcej, a gre przeszedłem w kilka godzin.

-Brak trypu Multiplayer

-Dużo przekleństw, nie jestem przyzwyczajony do wulgaryzmów w FPS'ach , może w Wiedźminie 2 a i owszem.

Co wy sądzicie?

A więc takie małe pytanko. Czy według was CoD MW 3 bije na głowe Battlefield3? Ja myśle że tak. Szkoda,bo Battlefield3 wychodził długo , a CoD kilka miesięcy a i tak jest lepszy.Co mi sie nie spodobalo w Battlefield3?-Jedyne 12 misji, liczyłem na coś więcej, a gre przeszedłem w kilka godzin.-Brak trypu Multiplayer-Dużo przekleństw, nie jestem przyzwyczajony do wulgaryzmów w FPS'ach , może w Wiedźminie 2 a i owszem. Co wy sądzicie?

Batlefield brak trybu ( nie "trypu" slownik on)multiplayer lolz cos ci sie chyba ostro porabalo. BF3 jest strikte online , single misje to tylko "dodatek" no ale jak pewnie sie sciaga z torentow to jak multi ma dzialac co nie :)

-Brak trypu Multiplayer(...)Co wy sądzicie?
sądzę że jesteś chamskim piratem, który jeszcze ma czelność chwalić się tym, że nie kupił PRZYNAJMNIEJ KLUCZA !

w.s.t.y.d

BUUUUUUUUUUU....

Kolego zastanów się nad jednym faktem jak BF miałby nie mieć multi?? I tak szczerze mówiąc powinno się to zgłosić byś dostał grzywnę za łamanie praw autorskich i piractwo. Wstyd, wstyd piraci jak nie macie kasy na grę to nie grajcie proste. Piractwo to syf

przez piractwo padają studia produkcyjne = ludzie tracą pracę = zwiększa się bezrobocie

proponuję wyciągnąć ip cwaniaka i sprawdzić na kogo jest net, ale z tym trzeba do admina forum

po 1 gralem w battlefielda3 u brata, po 2 edytowalem posta i napisalem ze mozna grac przy oryginałce

po 3 kto w tych czasach nie sciaga piratów? jest tyle stron z torrentami ze szok.niektórzy nie maja takiego budżetu żeby kupować gry po 100zł. Żeby policja itp. chcieli wyszukać wszystkich którzy wrzucaja uploady gier , to by raczej tego nie zrobili.

Pozdrawiam.

Kto dziś nie piraci? Np. ja, a jeśli nie mam kasy, żeby kupić w dzień premiery, to trochę czekam i już. Producenci gier też muszą jakoś zarabiać, poza tym wyrażam tak szacunek dla twórców jak i gry, no i zawsze miło mieć pudełko, z którym wiążą się jakieś dobre wspomnienia.

-Jedyne 12 misji, liczyłem na coś więcej, a gre przeszedłem w kilka godzin.-Dużo przekleństw, nie jestem przyzwyczajony do wulgaryzmów w FPS'ach

Co do liczby misji: a myślisz że CoD ile ich ma, 100? CoD'a tak samo idzie przejść w kilka godzin, zresztą nie ma sensu brać pod uwagę kampanii Single, gdzie gra stawia głównie na Multi. Co do przekleństw: Battlefield, jak sama nazwa wskazuje, jest to "pole bitwy", brakuje tylko aby biegali tam żołnierze i krzyczeli: uciekajmy do tamtego okopu, gdyż pod ostrzałem tego karabinu maszynowego, nie mamy szans aby utrzymać tych ważnych pozycji. To wszystko wyraża krótkie: Spier... stąd. Tyle ode mnie.

Zgadzam się w 100% , lecz i tak praktycznie każdy to człowiek ktory sciaga cos z neta, gdyby to piractwo itp. bylo tak bardzo w naszym kraju uznawane, to by nie istniały te strony z Torrentami , bo admini baliby się o kare ze strony Policji.

Producent,robi gre po to zeby cos na niej zarobić za sprzedaż , napewno ludzie kupują oryginały , ale to raczej tacy którzy są przy kasie, moj kolega ma wszystkie oryginały bo starszy jego zarabia kilka tysi a matka około dwóch. ja też mam oryginały ,ale kazdy w swoim domu ma Pirackie : filmy,gry,muzyke itp.

Niektórzy z Was mówią o uczciwości , piraceniu , a i tak kazdy z Was ma napewno w domu jakiegos pirata, czy to na kompie czy to na plycie.

Sam także nie popieram piracenia , ale co zrobić takiemu typowi co uploaduje filmy,gry,muzyke na internet??? Przecież go nie zastraszycie , tych ludzi jest miliony i tak każdego karać za piractwo to ohohoohoh chyba by wieki zajęło , a i tak nie każdego policja wychwyci .

Pozdrawiam.

po 1 gralem w battlefielda3 u brata, po 2 edytowalem posta i napisalem ze mozna grac przy oryginałcepo 3 kto w tych czasach nie sciaga piratów? jest tyle stron z torrentami ze szok.niektórzy nie maja takiego budżetu żeby kupować gry po 100zł. Żeby policja itp. chcieli wyszukać wszystkich którzy wrzucaja uploady gier , to by raczej tego nie zrobili.Pozdrawiam.

po 1. jasne

po 2. super

po 3. skoro idziesz za resztą to powodzenia, nie zdziw się jak pewnego dnia ktoś zapuka w Twoje drzwi, lub drzwi Twoich rodziców

+coś ode mnie

nie masz pieniędzy nie graj, kradzież jest karalna, to czemu piractwo miałoby nie być ? następnym razem zastanów się co piszesz

no ja to wiem.

Już byli na kontroli . ;p mam wiekszosc oryginałki :P no może kilka płytek po pirackiemu.

Wiem że kradzież jest karalna , dlatego ja gram w MMORPG które się LEGALNIE ściąga ze strony producentów :)

A jeżeli chce pograć w coś single player to albo pożyczam od kolegi albo gram u brata bo on ma takie gry nowsze :P

Bardzo podoba mi się te świete oburzenie. Przecież winde wszyscy macie oryginalną, mp3 tylko kupujecie, a filmy i seriale to wyłącznie kino,telewizja i dvd.Dziękuje koniec OT

Już byli na kontroli . ;p mam wiekszosc oryginałki no może kilka płytek po pirackiemu.
wątpię, jeśli są to nawet 1x mp3 nie zostawiają, więc nie miałbyś już kompa w domu ani płytek ;p

@Azrael

mam 3 oryginalne windowsy, i zero pirackiej gry na kompie

same kupione pudełkowe + masa mmo

Jakie oburzenie? No, ale jak się przyznaje to piracenia to trzeba mu nawrzucać :P Nie no żartuję, ale jednak piractwo nie jest takie miłe.

Aha ja mam oryginalnego windowsa ;)

Wooowww ile kabli jest na tym forum :P

Jak sądze sami wyborowi snajperzy? xD

Azrael , broda ma racje. Każdy z was niby chodzi do kina na filmy , kupuje same oryginalne gry. Kazdy w domu ''coś ma'' .

Dobra kończe rozmowe bo matka z wywiadówki wróciła :P

Dobra, kończąc już o piractwie. Fakt faktem, spora część osób (o ile nie każda) ma jakieś pirackie rzeczy, ale jakoś wprost się o tym nie mówi, bo jest to jednak tępione.

A do tematu, jakoś BF3 przyciąga mnie do siebie bardziej, póki co. Ale nie znaczy to, że nie posmakuję CoD'a, w końcu premiera dopiero będzie.

Z tego co ja Wiem, w polskim prawie pobieranie plików z sieci (gier, filmów, muzyki) nie jest karalne. Karalne jest natomiast uploadowanie tych materiałów : "Zatem czemu słyszymy i czytamy że za pobieranie można płacić grzywny a nawet trafić za kratki? Otóż samo ściąganie jest dozwolone ( na użytek osobisty ) ale publikowanie tychże materiałów jest traktowane jako wykroczenie"

Co do ankiety CoD nie ma nic nowego do zaoferowania. Jeśli grałeś w mw2 lub Black Ops to oprócz zmienionej grafiki niczego nowego nie doświadczysz. Sam BF3 nie jest również idealny, gdyż moim zdaniem jest o wiele gorszy od BFBC2. W Polsce CoD nie ma szans pobić BF3 ze względu na to, że fps DICE jest robiony pod blaszaki, a w naszym kraju większość graczy stanowią pc-towcy.

wstyd? to isc i kupic orginal jak mozna kupic pirata hehe wy mysliscie ze jak mamusia i tatus wam dac na orginalne gierki to jestescie zajeb.....fajni?

@up

Przykro mi, ale nie zrozumiałem sensu twojej wypowiedzi.