CoD MW2 ,BO i MW3 pytanie

Witam mam takie pytanie czy gra ktoś jeszcze w CoD MW 2 ,BO lub MW3 ? Zastanawiam się przed kupnem jeden z 3 wymienionych ponieważ mam 50 zł :) (BOGACTWO) a te produkcje są ponizęj 50. Czy może mi ktoś powiedzieć czy ktoś jeszcze w to gra jak z klanami i czy opłaca się

Nie opłaca się kupować tych gier , gdyż nie mają one dużej ilości graczy . Ja polecam dozbierać do cod:ghost premiera chyba jutro :P bo właśnie tam będzie teraz najwięcej graczy xd

To proponuje dozbierać jeszcze trochę kasy, bo cod: ghosts ma bardzo wysokie wymagania sprzętowe :P

Nie mają dużo graczy zabawne.Wydaje mi się że w mw2 gra więcej osób niż w mw3,lecz to tylko moje zdanie.

Co do klanów to na pewno jest dużo klanów w mw3 i BO ale 2.:)

Więc polecam poczekać aż nazbierasz 90zł i kupować BO2.

A czemu nie BF3? toż był za free niedawno a ludzi tam od groma i gierka trzyma poziom

BF3 grałem od premiery i mam już dosyć -,- stwierdzam że wracam do coda tylko nie wiem jakiego kupić Bo Ghost ma dość duże wymagania a Bo2 łądnie mi chodziło ;p

No to stary niestety ci nie pomogę bo ostatni cod w jakiego grałem to cod 2 :)

BF3 grałem od premiery i mam już dosyć -,- stwierdzam że wracam do coda tylko nie wiem jakiego kupić Bo Ghost ma dość duże wymagania a Bo2 łądnie mi chodziło ;p

Prosze cie... Ghost nigdy nie bedzie mial wiekszych wymagań niz nawet BF:BC2 a tym bardziej BF3. Gwarantuje ci ze skoro ci chodzil BF3 to Ghost tez bedzie chodzic bez problemow :). Grafike moze podrasowali ale to ciagle ten sam silnik. Poza tym rozgrywka na MP jest w malej skali. Mapy sa male. GPU nie musi sie pocic nad doczytywaniem wiekszych obszarow na 54 graczy czy 32 jak to ma miejsce w BF3 :).

I ja proponuje juz bardziej kupic BF: BC2 czy nawet tego nowego CSa. Albo jak juz to ostatniego CoDa, czyli BO2.

MW2 na pewno ma wiecej niz MW3 (ktore malo co wprowadzilo nowego)

Sam posiadam 2 i czesto smigam

teksty o grafice :)

Witam mam takie pytanie czy gra ktoś jeszcze w CoD MW 2 ,BO lub MW3 ? Zastanawiam się przed kupnem jeden z 3 wymienionych ponieważ mam 50 zł :) (BOGACTWO) a te produkcje są ponizęj 50. Czy może mi ktoś powiedzieć czy ktoś jeszcze w to gra jak z klanami i czy opłaca się