CoD MW3 - Fatal Error

Witam. Z racji tego, że w łikend, na Steamie można popykać w CoDa multiplayer za free postanowiłem go ściągnać. Jednak po kliknięciu "GRAJ" wyskakuje mi : http://zapodaj.net/ba8dcc06666d.bmp.html

Osobiście nie jestem specem więc nie wiem co zrobić. Proszę Was o pomoc w tej sprawie :)

Odpowiedź z zagranicznego forum :

Po przetłumaczeniu :

Idź do biblioteki Steam, kliknij prawym przyciskiem na mw3 ikonę i wybierz "Właściwości", następnie "pliki lokalne", a następnie kliknij "sprawdź integralność cache gry" będzie skanować pliki gry na brakujące lub uszkodzone pliki i ponownie pobrać brakujące lub f / / KED do 1ns. Powodzenia

Po angielsku :

Go to your Steam library right click on the mw3 icon and select "properties" then "local files" then click "verify integrity of game cache" it will scan your game files for missing or corrupted files and re-download the missing or f//ked up 1ns. Good Luck

myślę że pomogłem :)

Mam ten sam problem i ten sposób nie działa.

Mam ten sam problem i ten sposób nie działa.

Odinstaluj grę, zainstaluj singla, później multi i bedzie chodziło. Zapewne instalujesz tylko multi, miałem ten sam błąd

Pozdrawiam

sardas666 ale w darmowym mw3 nie ma singla, mamy tylko dostęp do multiplayera ;p i też mam ten sam problem co autor tego tematu :/

m3xir robiłem tak jak pisałeś i mi też ta metoda nie działa...

W błędzie pisze, że brakuje jakiegoś pliku (localization.txt dla ścisłości). Jak to naprawić? Po prostu ściągnąć ten plik, wrzucić do folderu gry i sprawdzić czy działa. jeśli potrzebujecie linka to klikać tutaj

DRGT dzięki za localization.txt zadziałało to tylko do uruchomienia obrazka gry ;p i potem mam kolejny błąd "MENU_CONTENT_NOT_AVAILABLE" zonk na maksa :|

Może spróbujcie ściągnąć grę od nowa w innym języku niż polski. Warto wspomnieć, że na steamie często jest skopany download polskich wersji gier. Ewentualnie spróbujcie uruchomić steama przez Administratora, chociaż nie wiem czy zadziała dzięki temu. : /

Znalazłem odpowiedź w sieci.

Zmiana języka:

klikamy prawym na MW3 w steam => właściwości => język => wybieramy angielski

Potem pobiera się dodatkowo parę giga i działa jak ta lala :D

Napisałem właściwie to samo ale ważne żeby im w końcu zadziałało. Ja mam kupionego COD'a więc nie mam takich problemów.

A czy jak pobiorę sobie teraz tego MW3 zrobię co kolega wyżej poradził(ze zmianą języka),to czy jeśli zakupie klucz i wprowadzę go to będę musiał od nowa pobierać czy będę juz mógł grać bez przeszkód?

Nie jestem pewien ale Steam chyba nie pobierze ponownie tego samego.

Znalazłem odpowiedź w sieci.Zmiana języka:klikamy prawym na MW3 w steam => właściwości => język => wybieramy angielski Potem pobiera się dodatkowo parę giga i działa jak ta lala

Pomogło.

Dzięki.

Witam. Z racji tego, że w łikend, na Steamie można popykać w CoDa multiplayer za free postanowiłem go ściągnać. Jednak po kliknięciu "GRAJ" wyskakuje mi : http://zapodaj.net/ba8dcc06666d.bmp.html

Osobiście nie jestem specem więc nie wiem co zrobić. Proszę Was o pomoc w tej sprawie :)