Dziś zakupiłem CoD MW3 i szukam ludzi do gry kto jest chętny pisać na gg 13104398 możemy pograć w kooperacji lub multi.
CoD MW3
Ja dzisiaj sobie kupuje, wiec wieczorkiem mozemy popykac na coopie. Jak co to gg: 22776888.
No nikogo więcej ?.
@Up
Czemu nie odpisujesz na gg a jesteś dostępny ?
O lol xD Sry mialem wlaczana opcje nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych. Juz jest git ;D
Modern Warfare 3 na PC? ;p
Dołącze się
GG: 5237943
Xfire: zwirek52
Steam: n3xt1990
Pisać.
Modern Warfare 3 na PC? ;p
Tak jest.
Dobra chyba tylu wystarczy chyba, że ktoś wyjątkowo będzie jeszcze chętny.
Ja również jestem chętny ... napiszcie do mnie na gg: 5280900.
Siema, mam do was małą prośbę a mianowicie, czy moglibyście wstawić screeny z MW3 Multi? Bo ja ostatnio zakupiłem ta gierkę, ustawienie mam na maxa, a wygląda jakoś dziwnie ;/
Bo ta gra na max detalach wygląda tragicznie. Spodziewałem się czegoś lepszego graficznie. Jednak jak chcesz grafikę i gameplay to zapraszam do Battlefield 3. Gra wygląda świetnie i pod względem graficznym wyprzedza MW3. A co do gameplay'u to BF3 nie ma sobie równych, lecz czasami lubię pograc sobie na małych mapkach takich jak w MW3.
kurde też bym pobrał bo mam MW3 na Xboxa 360 ale trzeba mieć Xbox Live gold ;/
Velth, co do tego BF, mnóstwo ludzi narzeka, bo 3/4 osób ma po 20fps, nie da się przez to grać. Zrobili takie wymagania, że większość ludzi nie może grać. Zobacz na ESL , do BF wczoraj było 7klanów w MW3 jakieś ~500, zobaczymy jak to będzie dalej.
A tak wracając do tematu, jak skleicie jakąś ekipe to może jakiegos spara zagramy
Kupując BF3 trzeba się liczyc, że nie warto tego odpalac na słabym kompie. Ja specjalnie kupiłem komputer pod BF3 i jak na razie nie miałem przypadku, żeby mi gra się cięła albo żeby fpsy spadały. Gra chodzi na wysokich detalach bez problemu. W MW3 jedynie co mi się podoba to bardzo dynamiczna rozgrywka. No i dwa tryby CTF i Dominacja. Nic poza tym mnie nie bawi :/
Dziś zakupiłem CoD MW3 i szukam ludzi do gry kto jest chętny pisać na gg 13104398 możemy pograć w kooperacji lub multi.