CoD MW3

Dziś zakupiłem CoD MW3 i szukam ludzi do gry kto jest chętny pisać na gg 13104398 możemy pograć w kooperacji lub multi.

Ja dzisiaj sobie kupuje, wiec wieczorkiem mozemy popykac na coopie. Jak co to gg: 22776888.

No nikogo więcej ?.

@Up

Czemu nie odpisujesz na gg a jesteś dostępny ?

O lol xD Sry mialem wlaczana opcje nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych. Juz jest git ;D

Modern Warfare 3 na PC? ;p

Dołącze się :)

GG: 5237943

Xfire: zwirek52

Steam: n3xt1990

Pisać.

Modern Warfare 3 na PC? ;p

Tak jest.

Dobra chyba tylu wystarczy chyba, że ktoś wyjątkowo będzie jeszcze chętny.

Ja również jestem chętny ... napiszcie do mnie na gg: 5280900.

Siema, mam do was małą prośbę a mianowicie, czy moglibyście wstawić screeny z MW3 Multi? Bo ja ostatnio zakupiłem ta gierkę, ustawienie mam na maxa, a wygląda jakoś dziwnie ;/

Bo ta gra na max detalach wygląda tragicznie. Spodziewałem się czegoś lepszego graficznie. Jednak jak chcesz grafikę i gameplay to zapraszam do Battlefield 3. Gra wygląda świetnie i pod względem graficznym wyprzedza MW3. A co do gameplay'u to BF3 nie ma sobie równych, lecz czasami lubię pograc sobie na małych mapkach takich jak w MW3.

kurde też bym pobrał bo mam MW3 na Xboxa 360 ale trzeba mieć Xbox Live gold ;/

Velth, co do tego BF, mnóstwo ludzi narzeka, bo 3/4 osób ma po 20fps, nie da się przez to grać. Zrobili takie wymagania, że większość ludzi nie może grać. Zobacz na ESL , do BF wczoraj było 7klanów w MW3 jakieś ~500, zobaczymy jak to będzie dalej.

A tak wracając do tematu, jak skleicie jakąś ekipe to może jakiegos spara zagramy ;)

Kupując BF3 trzeba się liczyc, że nie warto tego odpalac na słabym kompie. Ja specjalnie kupiłem komputer pod BF3 i jak na razie nie miałem przypadku, żeby mi gra się cięła albo żeby fpsy spadały. Gra chodzi na wysokich detalach bez problemu. W MW3 jedynie co mi się podoba to bardzo dynamiczna rozgrywka. No i dwa tryby CTF i Dominacja. Nic poza tym mnie nie bawi :/

Dziś zakupiłem CoD MW3 i szukam ludzi do gry kto jest chętny pisać na gg 13104398 możemy pograć w kooperacji lub multi.