Cod4 - Gra na Cod4i czy bez

Siemka

Dzisiaj kupiłem cod'a 4. Po wejściu do gry i wybraniu 1 lepszego serwera pobrało mi mod cod4i, na którym zauważyłem iż dużo serwerów ma tzw. HIGH EXP, Wbicie 55 lvl;a to nie cała godzina gry. Czy granie na tym modzie jest warte ? Czy może lepiej poszukać serwerów bez żadnych modów czysty COD4 ?

Jak chcesz wszystko szybko odblokować i grać tym co w grze dostępne (najlepsze) to jak najbardziej tak. Jak wolisz się męczyć z lvlowaniem gdzie dookoła same 55.. Twój wybór.

Zasadniczo w COD'a4 gram już 4 raz (za każdym razem od nowa), wtedy nie było takich serwerów z wysokim expem więc takie szybkie lvlowanie do mnie przemawia tylko chodzi mi o to czy na tym modzie jest duża ilość serwerów ? Wyszukiwarka w grze pokazuje tylko 230+ serwerów, a na zwykłym 3000+. Zazwyczaj szukałem serwerów na gametracker, tylko nie wiem jak tam ustawić, żeby pokazywało tylko serwery HC z tym modem.

Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy są jakieś serwery, na których można grać tylko z "legalną" wersją gry ?

Sam się przymierzam do powrotu do CoD'a 4 to według mnie najlepszy fps ever. Tylko z tego co wiem punkbuster przestał wspierać cod'a 4. Jak to jest może się ktoś wypowiedzieć? Zastanawiam się też czy nie lepiej poczekać na CoD4 Remaster. Ostatnio nawet kupiłem BF4, ale to nie to samo.

Po 1 odpaleniu gry nie chciało mnie wpuścić na serwer z racji tego iż właśnie nie było PB. Na necie znalazłem jak to zrobić by działało. W wyszukiwarce znalazłem serwer który niby posiada PB i po jego wyłączeniu (w opcjach) nie wpuściło mnie na serwer, więc chyba działa ;) Cod4 Remastered będzie dostępne tylko z tym nowym Codem osobno nie da się kupić :) Też mam BF4 i to nie to samo co stary poczciwy COD4 :)

Siemka

Dzisiaj kupiłem cod'a 4. Po wejściu do gry i wybraniu 1 lepszego serwera pobrało mi mod cod4i, na którym zauważyłem iż dużo serwerów ma tzw. HIGH EXP, Wbicie 55 lvl;a to nie cała godzina gry. Czy granie na tym modzie jest warte ? Czy może lepiej poszukać serwerów bez żadnych modów czysty COD4 ?