Coinsy EloHell

Siemka, jak macie konto na EloHELL to ten temat jest dla was, mam tutaj kod który da wam 50 coinsów. Aby je dostać należy wejśc w Market>Unlock your points> wkleić ten kod: 4184-2B06-C44B-BD88 kod jest tylko dla 1-szej osoby i tylko raz mozna wpisać bonusowy kod, więc jak ktoś wpisze ode mnie to żeby nie psuć zabawy proszony jest o wklejenie swojego kodu :D

btw.

założyłem temat w League of Legends, bo wkońcu EloHell o tym jest, jeśli źle wybrałem proszę o przeniesienie, byle nie do kosza :D

Czy może ktoś mi wyjaśnić jak wrzucić filmik na EloHell? bo jak wpisze url i wszystko to wyskakuje błąd: nie ma pliku, skąd wziąć plik jak chce wrzucić coś z Youtube..

A możesz napisać jak łatwo zdobywać te coinsy ?

50 Coinsów za obrazek/filmik na Chilloucie, 5 za codzienne zalogowanie .. no 1 raz 50 coinsów za ten kod, ale ktoś nie pisze swojego :<

@Down

Zobaczysz go tylko wtedy jesli wpiszesz jakiś nieużyty, może tutaj jakiś będzie http://torg.pl/showthread.php?415105-Darmowe-kody-na-coiny-elohell.net

A gdzie mogę zobaczyć ten kod, co prawda tego co kolega podał nie wykorzystałem bo ktoś mnie wyprzedził, ale swój jak jakoś się da mogę podać.

Spotkaliscie sie moze z sytuacja zeby cokolwiek w markecie nie bylo "sold out"? Bo szczerze u mnie po zmianie designu stronki takiej sytuacji nie bylo..

Siemka, jak macie konto na EloHELL to ten temat jest dla was, mam tutaj kod który da wam 50 coinsów. Aby je dostać należy wejśc w Market>Unlock your points> wkleić ten kod: 4184-2B06-C44B-BD88 kod jest tylko dla 1-szej osoby i tylko raz mozna wpisać bonusowy kod, więc jak ktoś wpisze ode mnie to żeby nie psuć zabawy proszony jest o wklejenie swojego kodu :D

btw.

założyłem temat w League of Legends, bo wkońcu EloHell o tym jest, jeśli źle wybrałem proszę o przeniesienie, byle nie do kosza :D

Czy może ktoś mi wyjaśnić jak wrzucić filmik na EloHell? bo jak wpisze url i wszystko to wyskakuje błąd: nie ma pliku, skąd wziąć plik jak chce wrzucić coś z Youtube..